Växelreglage Nexus 3 med kabel
Växelreglage Nexus 3 med kabel och...
Växelreglage Nexus 3 med kabel

Växelreglage Nexus 3 med kabel och växelklocka

ESL3S41EALS
I lager
275,00 kr
Inkl. moms

Shimano Nexus 3 helt komplett vrid-växelreglage till styret med kabel och vajer samt medföljande växelklocka för bakhjulet

 

Växelreglage Nexus 3 är en typ av växelreglage för cyklar som är utvecklad av Shimano. Detta reglage har tre olika växlar och är lämpligt för stadscyklar och enklare pendlingscyklar.

Växelreglaget fungerar genom att man drar i en kabel som löper genom cykelramen och som är fäst vid baknavet. När man drar i kabeln flyttas växelreglagets interna mekanism till en annan position, vilket i sin tur ändrar vilken av de tre växlarna som är engagerad.

En annan funktion som Nexus 3-växelreglaget har är en inbyggd växelklocka. Denna klocka ger ett litet "klick" ljud när man byter växel, vilket gör att man vet vilken växel som är aktiv. Detta är en användbar funktion för cyklister som vill ha enkel och pålitlig feedback på vilken växel som används.

Sammanfattningsvis är Nexus 3-växelreglaget en pålitlig och användarvänlig lösning för cyklister som söker en enkel och pålitlig växellösning för stadscykling och pendlingscyklar. Funktionen med växelklockan gör det också lätt att hålla koll på vilken växel som är aktiv.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.