• -700,00 kr
Knäskydd Pearl Izumi Elevate Svart

Knäskydd Pearl iZumi Elevate Svart

143A2001021S
Fåtal kvar i lager
999,00 kr 1 699,00 kr -700,00 kr
Inkl. moms

Knäskydd Pearl iZumi Elevate

Lätt skydd för enduro och trail cykling med D3O material för bästa skydd. Vi har även designat dem så att de behåller säkerheten men ger mycket god ventilation. Har Cordura 4 vägs stretch material för extra slitstyrka utan ökad vikt. Mesh material och hål på baksidan för bästa ventilation och smidigare rörelser. Elastisk resår med silicon för att sitta på plats i alla väder. Även lite längre för att slippa glapp mellan skydd och byxan.

Färg
  • Svart
Storlek
  • S
  • L
  • XL


 

Pearl Izumi Elevate Knee Guard är ett slitstarkt knäskydd med svårtslagen komfort för tuffa cykelrundor tillverkad i Cordura stretchvävt material och mesh som ger god ventilation och maximal komfort. Detta knäskydd har ett medelhögt skydd med D3O®s flexibla LP1 viskoelastiska kuddar och elastisk mudd i vardera ände med silikonband runt om för ökat fäste. 

 

191234567992
2020-02-28
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.