Förlängare styrrör  TubeExtend svart
Förlängare styrrör  TubeExtend svart

Förlängare styrrör BBB TubeExtend svart

18-BHP-22SV
I lager
349 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Förlängare styrrör TubeExtend svart

 

BBB TubeExtend är en förlängare för styrröret på en cykel, som kan användas för att justera cykelns position för att ge en mer bekväm åkning. Detta tillbehör är idealiskt för cyklister som vill ha en mer upprätt position på sin cykel, eller för de som behöver en anpassad cykelposition för att hantera rygg- eller nackproblem.

BBB TubeExtend förlänger styrröret på cykeln med upp till 70 mm, vilket ger cyklisten en mer upprätt sittställning. Detta kan hjälpa till att minska belastningen på ryggen och nacken, vilket kan leda till en mer bekväm och avslappnad åkning.

Förlängaren är tillverkad av högkvalitativt aluminium, vilket gör den stark och hållbar samtidigt som den är lätt. Den är också enkel att installera, och passar de flesta cyklar med 1 1/8-tums styrrör.

Sammanfattningsvis är BBB TubeExtend en praktisk lösning för att justera cykelpositionen och ge en mer upprätt sittställning. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminium, enkel att installera och passar de flesta cyklar med 1 1/8-tums styrrör.

8716683071184
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.