• På rea!
  • −50%
MERIDA EKERREFLEX KIDS STICKS 80MM BLFARGSET À 3 STK

Ekerreflex kids sticks 80mm 3 styck

408782
I lager
44,50 kr 89,00 kr -50%
Inkl. moms

Ekerreflex i set från Merida för barnens cyklar som har tre lite annorlunda motiv.


 

Ekerreflex Kids Sticks 80mm är en reflex för till exempel cykelhjul som är speciellt utformad för att öka synligheten på cyklar för barn. Dessa reflexer är ca 80 mm lång och finns i en förpackning med tre stycken.

Reflexen fästs enkelt på ekrarna på cykelhjulet med hjälp av enkel clip-funktion. Detta gör det lätt att montera och ta bort reflexerna från hjulet. Ekerreflex Kids Sticks 80mm är tillverkad av högkvalitativt material som är slitstarkt och tåligt.

Dessa coola reflexer är viktig för att öka synligheten på cyklar för barn, speciellt under mörka eller dimmiga förhållanden. Detta gör det möjligt för andra trafikanter att se cyklisten på ett tidigt stadium och hjälper till att öka säkerheten för barnen.

Sammanfattningsvis är Ekerreflex Kids Sticks 80mm en viktig reflex för att öka synligheten på cyklar för barn. Reflexen är lätt att montera och ta bort från hjulet, tillverkad av högkvalitativt material och hjälper till att öka säkerheten för cyklisten under mörka eller dimmiga förhållanden.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.