• SPARA −50%
Hjälm Lazer Impala Mips Mörkgrön
Hjälm Lazer Impala Mips Mörkgrön
Hjälm Lazer Impala Mips Mörkgrön
Hjälm Lazer Impala Mips Mörkgrön
Hjälm Lazer Impala Mips Mörkgrön
Hjälm Lazer Impala Mips Mörkgrön

Hjälm Lazer Impala Mips Mörkgrön

BLC2217889048
I lager
900 kr 1 799 kr -50%
Inkl. moms

LAZER IMPALA MIPS HJÄLM

Säker och skön hjälm för snabba MTB-åkare. Impala MIPS är en högpresterande hjälm för dom snabbaste och mest tekniska MTB-passen. Tack vare input från professionella åkare är hjälmen designad att skydda huvudet på vilken stig som helst eller i vilket stök du än väljer att köra tufft med din MTB.

MTB-proffs var med i framtagningen av Impala MIPS vilket resulterar i en supersäker hjälm perfekt för snabb off-road-åkning. In-mold-konstruktion, låg vikt och bra aerodynamiken gör dig effektiv i både klättringar och när det går fort utför. Hjälmen fulländas med den stora skärmen som du enkelt justerar efter hur högt solen står och du kan flippa upp skärmen till toppen av hjälmen för att få plats med goggles.

För att ge optimalt skydd täcker hjälmen även ditt bakhuvud och högpresterande EPS-skum sprider effektivt islagskraften vid en eventuell krasch, hjälmen är även utrustad med MIPS som omdirigerar slagkraften och minimerar risken för hjärnskador. Smarta funktioner maximerar komforten på stigarna, 22 ventilationshål svalkar ditt huvud och vadderade kuddar gör att hjälmen sitter mjukt och skönt.

Advanced Turnfit System (ATS) håller hjälmen på plats även på stökiga stigar och kan enkelt justeras med en hand när du kör. Integrerat fäste för kamera gör att du kan spela in när du kör, vilket ger dig möjlighet att analysera din åkning. Samma fäste kan användas till belysning så att du ser var du kör även när det är mörkt plus att det finns utrymme att fästa en LED-belysning i bak så att du syns i trafiken.

VÄLJ STORLEK S 52-56 | M 55-59 | L 58-61

Storlek
  • S
  • M
  • L

 
5420078892652
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.