Växelreglage Shimano Nexus CJ-NX40 Scandic SP41

Växelreglage Shimano Nexus 7 växlar, vridreglage

ESLC30007DXL210LA3R
I lager
229,00 kr
Inkl. moms

Shimano Nexus SL-C3000 växelreglage av vridmodell för 7-växlade Nexus nav. Levereras komplett ihop med ny växelvajer- och kabel med Scandic SP41 tätning för användning ihop med kassettenheten Shimano CJ-NX40.


 

Växelreglage Shimano Nexus SL-C3000-7 i svart för bakhjul med 7 växlar som har CJ-NX40 Scandic växelkassett

Vridreglage som används på cyklar utrustade med Shimano Nexus 7-växlade bakhjul. Det är ett vridreglage som gör det möjligt för cyklisten att växla mellan de sju olika växlarna på baknavet på cykeln.

Växelreglaget är placerat på cykelns styre och har en enkel, användarvänlig design. För att växla behöver cyklisten bara vrida reglaget åt ena eller andra hållet för att välja önskad växel. Eftersom växlarna är placerade i baknavet på cykeln är de skyddade från väder och vind, vilket gör dem till en pålitlig och långvarig lösning för cyklister som vill ha en enkel och effektiv växling.

Shimano Nexus 7-växelsystemet är vanligt förekommande på stadscyklar och pendlarcyklar och är känt för sin enkla användning och tillförlitlighet. Detta gör det till ett populärt val för cyklister som söker efter en pålitlig och lättanvänd växellösning.

2019-09-24
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.