• SPARA -10 kr
Vevlager Shimano Pressfit MTB, BBMT800
Vevlager Shimano Pressfit MTB, BBMT800
Vevlager Shimano Pressfit MTB, BBMT800
Vevlager Shimano Pressfit MTB, BBMT800

Vevlager Shimano BB-MT800-PA

IBBMT800PA
I lager
339 kr 349 kr -10 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Vevlager Shimano BB-MT800-PA

Press-Fit vevlager från Shimano.

Art.nr IBBMT800PA

 

Vevlager Shimano Press-fit BB-MT800 är ett högpresterande vevlager som är speciellt utformat för press-fit ramtyper. Det är tillverkat av högkvalitativt material och ger en jämn och effektiv kraftöverföring från pedalerna till cykelkedjan.

BB-MT800 har en slät och hållbar yta som gör att vevlagret är enkelt att rengöra och underhålla. Den har också en hög tätning som skyddar mot smuts och fukt, vilket förbättrar livslängden på vevlagret.

Vevlagret är också utformat med en integrerad axel och en lättrörlig lagerdesign som minskar friktionen och förbättrar effektiviteten. Detta ger en jämnare och mer effektiv kraftöverföring från pedalerna till cykelkedjan, vilket resulterar i en bättre prestanda på cykeln.

Sammanfattningsvis är vevlager Shimano Press-fit BB-MT800 ett högkvalitativt vevlager som ger en jämn och effektiv kraftöverföring på cykeln. Den hållbara ytan, höga tätningsförmågan och integrerade axeln gör den enkel att rengöra och underhålla, samtidigt som den minskar friktionen och ökar prestandan på cykeln.

4524667919964
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.