Tillbehör

 

Cykeltillbehör hos Söders Cykel

Hos Söders Cykel hittar du ett brett utbud av cykeltillbehör som gör din cykelupplevelse ännu bättre. Våra cykelprylar är inte bara snygga och praktiska, de är också viktiga för din säkerhet och din cykels livslängd. Med rätt tillbehör kan du cykla tryggt, bekvämt och effektivt i alla väder och situationer. Oavsett om du cyklar för träning, pendling eller nöje, här är några exempel på cykeltillbehör som du kan hitta på Söders Cykel, en av Sveriges största cykelbutiker:

Cykellås: Ett bra lås är avgörande för att undvika cykelstöld. Vi erbjuder godkända lås i olika varianter, inklusive bygellås, kättinglås och vikbara lås. Med ett säkert cykelås i bra kvalitet stoppar du cykeltjuvar.

Cykelbelysning: Synlighet är viktig, särskilt i mörker. Välj starka och laddningsbara fram- och baklyktor.

Cykelväskor: Förvara dina ägodelar smidigt med våra cykelväskor från ledande varumärken. Vi har modeller med AVS, ramväskor, ryggsäckar och sidoväskor. 

Cykelpump: Håll däcken i rätt tryck med en kompakt cykelpump. Regelbunden pumpning är viktigt för optimal prestanda.Välj en som passar din cykelventil.

Barnsits: En cykelsits för barn är perfekt när hela familjen ska ge sig ut på utflykt eller när du behöver skjutsa till förskolan. För större barn mellan 5-10 år eller med en vikt mellan 20-35 kg har vi ett brett urval av kända märken av juniorsitsar som passar de flesta cyklar, inklusive elcyklar.

Pakethållare: För vardagscyklisten och cykelpendlaren så är pakethållare nästan ett måste. Vi har pakethållare för montering fram eller bak på cykeln från välkända varumärken många utrustade med AVS.

Trainer: Vill du träna inomhus? En cykeltrainer ger dig möjlighet att koppla upp dig och träna virtuellt.

Ringklocka: För att varna andra trafikanter och fotgängare när du närmar dig på din cykel. Pling pling!

Cykelkorgar: En korg är ett praktiskt tillbehör som gör det enklare att transportera saker på din cykel. Här hittar du ett stort urval med både AVS och klassiska cykelkorgar i många olika storlekar.

Pedaler: Vilka pedaler ska man välja till sin cykel? Här hittar du ett stort utbud av cykelpedaler från barn- till landsvägscyklar.

Verktyg: Här är hittar du ett stort sortiment av olika cykelverktyg som kommer underlätta underhåll och reparation av din cykel

Accessoarer: Vill du specialanpassa din cykel? Hos Söders Cykel hittar du ett oväntat stort utbud med cykelprylar som flaskställ, cykelhandtag, styren, cykelsadlar, skärmar, backspeglar, mobilhållare och cykelstöd med mera...

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren cyklist, hittar du allt du behöver hos oss på Söders Cykel. Välkommen till en bättre cykelupplevelse! 

 
Visar 1-100 av 724 objekt
Filtrera på
Kategorier
Pris
kr kr
Varumärke
mer... färre
Filter
Product added to wishlist
Product added to compare.