Lista över produkter per varumärke Nishiki

Nishiki gör cykling till en upplevelse. När vi bygger våra cyklar gör vi det med ett större mål än att tillverka och sälja produkter. Vi har en ambition att göra cykling roligare och smidigare, att varje detalj och varje komponent ska vara noga utvald för att maximera din känsla bakom styret.

NISHIKI - BYGGS MED OMSORG I GÖTEBORG

Det är också därför det är viktigt för oss att bygga våra cyklar för hand. I vår lilla verkstad på Hisingen i Göteborg sätter vi samman ca 32 cyklar om dagen. Och det räcker bra för oss. Det är viktigt att våra cyklar blir monterade med omsorg och att vi kan lägga ner den tid som krävs för att göra ett gott hantverk. 

Historia

När man hör namnet Nishiki kanske man inte omedelbart tänker svensk design och småskaligt hantverk. Men när man får reda på att märket har sina rötter i Kobe i Japan och att historien om det svenska Nishiki började redan 1981 på företaget Kawamuras lastbrygga, för att sen skeppas till Sverige av ett litet importföretag på den svenska Västkusten, ja då förstår man lite bättre. Det var så historien om det svenska Nishiki började. Idag äger vi rätten till varumärket själva  och försöker att kombinera hantverkstraditioner, moderna material, nyskapande design och kompromisslös funktion i en liten verkstad på Hisingen i Göteborg. Där bygger vi nu cyklar helt och hållet framtagna för våra svenska förhållanden som ska ge dig körglädje varje dag.

Mindre
Visar 1-9 av 9 objekt
Product added to wishlist
Product added to compare.