• SPARA -200 kr
Cykelhjälm Lazer Tonic MIPS Vit
Cykelhjälm Lazer Tonic MIPS Vit

Cykelhjälm Lazer Tonic MIPS Vit

BLC2177883229
I lager
799 kr 999 kr -200 kr
Inkl. moms

Lazer Tonic MIPS Cykelhjälm Vit

Lazer Tonic Mips är en riktigt bekväm cykelhjälm som sitter perfekt på det flesta, den har bra ventilation som svalkar i värmen. Den är helt enkelt vår mest sålda hjälm för att den har en så otroligt skön passform - Mips gör den dessutom tryggt och säker!

Egenskaper

  1. Suveränt skydd med MIPS som ger extra skydd mot rotationspåverkan genom att omdirigera slagkraften med 40% via ett extra lager inne i hjälmen, det ger optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet vilket är den vanligaste orsaken till hjärnskada.
  2. Skön och ventilerande med sina 28 ventilationshål och vadderade kuddar ger maximal komfort och eliminerar eventuell irritation som kan associeras med att använda hjälm.
  3. Perfekt passform med TS+ Turnfit System gör att hjälmen sitter säkert och skönt på huvudet och är lätt att justera även när du sitter på cykeln. Hjälmens minimalistiska konstruktion gör den lätt utan att kompromissa på utseende eller skydd och den låga vikten gör att hjälmen knappt känns på ditt huvud.
  4. Suveräna detaljer till ett lågt pris. Med Tonic MIPS får du en välpresterande hjälm till ett suveränt pris. Perfekt för dig som vill känna sig säker i trafiken utan att behöva råna en bank.

Storlek: (S 52-56) (M 55-59) (L 58-61)

Storlek
  • S

 

Tonic MIPS är en prisvärd, lätt och cykelhjälm till kampanjpris!

Tonic Mips levererar så mycket bättre än vad man kan tro. Diskret utseende med stötdämpande in-mold-konstruktion och MIPS-teknologi gör att du får optimalt skydd vid ett eventuellt islag som träffar snett på huvudet, detta ger dig en säker hjälm som är så pass lätt att den knappt känns på huvudet. 28 ventilationshål drar luft genom hjälmen och håller huvudet svalt även i hett väder och vadderade kuddarna gör att hjälmen sitter skönt. TS+ Turnfit System ger säker passform som håller även på långa pass och som är lätt att justera även när du sitter på cykeln. 

 

5420078832290
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.