SQUIRT Dry Lube Vax
SQUIRT Dry Lube Vax

Squirt Dry Lube Vax

1704131527109
I lager
159 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Squirt Dry Lube Vax | Kedjevax

Squirt Lube Dry Wax är en revolution inom kedjesmörjmedel. Detta medel ger ett skydd för din kedja som håller längre, som inte samlar smuts och ger bättre funktion. Precis vad varje cyklist vill ha!

Squirt Dry Lube är en vax/vattenlösning som innehåller 40% vax, där andra vaxbaserade medel ligger normalt mellan 15 och 20%. Eftersom Squirt inte innehåller lösningsmedel, utan är vattenbaserat och därmed har längre torktid, bidrar det tillsammans med det höga vaxinnehållet att det kommer mer vax in i kedjans länkar där det gör nytta. Squirt Lube skapar en mycket torr film på din kedja, vilket gör att smuts och annat inte dras till kedjan, med mycket längre kedjelivslängd som följd. Passat bra både till torrt och vått väder.

Squirt Lube är luktfri, giftfri och troligen det mest miljövänliga kedjesmörjmedlet på marknaden. Faktum är att det enligt tester till 80% bryts ner på 28 dagar i naturen. Squirt Lube har fått otroligt fina testvärden runt om i världen, och vi förstår verkligen varför!

Egenskaper och fördelar

Du slipper "svart och smutsig kedja" och kedjan håller sig markant renare

Mindre ljud

Miljövänligt 

Längre kedjelivslängd

Motverkar så kallad "Chainsuck"

Luktfri

Volym:

120 ml

För bästa effekt om du följ verkstadens råd:

Du måste börja med att rengöra och avfetta din kedjan ordentligt innan den första applicering (applicering på redan inoljad fet kedja försämrar effekten och hållbarheten för vaxet). Låt kedjan torka helt. Använd bara en droppe på varje kedjelänk. Låt torka in och applicera sedan en gång till.

 
6009685090003
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.