• På rea!
  • -1 000,00 kr
Crescent Elina 7-vxl Svart 2022

Crescent Elina 7-vxl Svart 2022

YEC9374755
Produkten finns med andra alternativ
19 495,00 kr 20 495,00 kr -1 000,00 kr
Inkl. moms

Crescent Elina 7vxl Svart 2022

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina. Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln och uppförs backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare elmotorn i framhjulet, batteriet som är Crescents egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln.

Med Koppla Smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel via en app som håller dig uppdaterad om service och underhåll. Denna cykel har Koppla Light vilket innebär att din cykel kan anpassas efter din körstil och ditt batteri blir stöldskyddat genom att det binds elektroniskt till att endast fungera på din cykel. Det gör ditt batteri obrukbart och oattraktivt för tjuven. Senaste batteristatus ser du i Koppla appen.

Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad 28 tums damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Displayen på styret håller dig uppdaterad och cykelns batteri sitter integrerat i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion (AVS) där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg framtill ingår, liksom robust parkeringsstöd, godkänt lås och belysning.

Storlek: 47 150-164 | 51 160-185 | 55 178-190 cm

Färg
  • Svart
Storlek

 

Made in Varberg 

Elina har Crescents egenutvecklade el-cykel-system Egoing, som ger bra effekt för stadscykling och pendling och systemet är enkelt att använda och förstå sig på. Man har fem effektlägen att välja mellan och man kan dessutom få hjälp av motorn när du leder din elcykel – så kallad gå-assistans. På Elina sitter Egoing systemets motorn i framhjulet och det nya slimmade batteriet är snyggt integrerat i den robusta pakethållaren som är integrerad i den förstärkta ramen. Räckvidden ligger mellan 50-80 km på en full laddning (Laddningstid 4-5 timmar).

Bäst pris på elcykel! Hämta säker och körklar i butik.

LÄNK TILL CRESCENT HEMSIDA FÖR MER INFORMATION OM ELINA

7332982016322
2021-04-22
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.