Elcykel Crescent Elina 2024 Svart matt
Elcykel Crescent Elina 2024 Svart matt
Elcykel Crescent Elina 2024 Svart matt
Elcykel Crescent Elina 2024 Svart matt
Elcykel Crescent Elina 2024 Svart matt
Elcykel Crescent Elina 2024 Svart matt

Elcykel Crescent Elina 2024 Svart matt

YEC9375155
I lager
21 995 kr
Inkl. moms

Crescent Elina Elcykel

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina.

Enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln; backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare den kraftfull elmotorn i framhjulet, slimmat batteriet som är Crescents egenutvecklade Egoing-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn hjälper dig att skjuta på när du leder cykeln i uppförsbackarna går det också lätt som en plätt.

Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad cykel av modernt snitt, unisex med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Displayen på styret håller dig uppdaterad och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart AVS funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg framtill ingår, liksom stöd, godkänt cykellås och batteribelysning.

Varför är Elina vår mest sålda elcykel?

Crescent Elina är inte bara en elcykel; Elina och den är en inkarnation av många andra cyklisternas upplevelser. Genom att lyssna på och lära av verkliga cyklisters behov och förväntningar har Crescent skapat denna fantastiska elcykel som kommer svarar på dina krav. Varje pedaltramp blir en resa genom bekvämlighet och glädje, baserat på de verkliga erfarenheterna och upplevelser hos dem som älskar elcykling.

Köp din cykel online på vår hemsida för snabb leverans eller direkt i vår stora cykelbutik på Söder i Stockholm.

Storlek
  • 51

 

Elcykel på Södermalm | Crescent Elina säker och körklar med fri service på köpet!

Välkommen till Söders Cykel, din pålitliga partner för elcyklar. Vi är stolta över att presentera säsongens Crescent Elina, där varje aspekt av cykeln bygger på personliga upplevelser, vägledning av våra cykelexperter och vår butiks auktoritet för att skapa en oöverträffad cykelupplevelse. Upptäck den spännande världen av cykling med Crescent Elina - Sveriges mest sålda elcykel, där varje teknisk detalj, från elmotor till bromssystem valts ut och utvärderats av Crescents experter för att säkerställa överlägsen prestanda och funktionalitet.

Denna elcykel har ett avancerat Litiumbatteri på 400 Wh i pakethållaren som är låsbart och som du kan enkelt plocka ur cykeln och ta med dig. Din återförsäljare kan hjälpa dig att låsa batteriet så att det bara fungerar med din cykel och ställa in cykelns körstil så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Det sitter en stabil fjäder som gör att styret kan hållas upprätt vid parkering även om korgen är fullastad. Displayen på styret håller dig uppdaterad när du och cykelns batteri sitter i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg med anpassad tygväska framtill ingår, liksom stöd, godkänt ramlås och belysning.

Elcykel + Elcyklar = Elcykeleffekten!

Det här är enkel matematik! Att cykla har en massa positiva effekter: du blir starkare, snabbare och gladare, samtidigt som du sparar både pengar och på miljön. Med en elcykel blir effekten ännu större. Vi kallar det elcykeleffekten, och vi hoppas att du vill bli en del av vår framåtrörelse. Läs mer om Söders Cykels stora sortiment av elcyklar eller kom gärna på ett besök – och upplev elcykeleffekten du också!

Varför ska du köpa elcykel?

För framtiden:

Det kommer kanske inte som en överraskning, men ur miljöhänseende är elcykeln bättre än både bil och buss. Dessutom tar cykeln mindre resurser och utrymme i anspråk; det går åt mindre material att bygga cykelvägar än bilvägar och tio elcyklar får plats i en enda parkeringsruta.

För ekonomin:

Om du pendlar till och från jobbet med buss eller tåg så kan du räkna hem din elcykel på bara tjugo månader. Jämfört med bilen så blir det förstås helt andra siffror. Våra elcyklar har dessutom smarta klickfästen för väskor och tillbehör, så att du enkelt kan packa allt du behöver.

För friheten:

Att elcykla ger en helt annan frihet än att cykla med en vanlig cykel. Du kommer längre med mindre ansträngning, och uppförsbackar är inte längre ett hinder och du kommer snart märka att den är oslagbar i stan – och underbar på landsväg.

För hälsan:

Den absolut bästa motionen är den som blir av. Med en elcykel är det lätt att ta cykeln även lite längre sträckor, och att göra det oftare. Hjärtat och kroppen får arbeta, du får frisk luft och tränar balans, motorik och muskler.

För att det är kul:

Forskning visar att vi blir glada av att röra på oss och att hjärnan får en massa positiv energi, ja, faktiskt rena lyckokänslor av de endorfiner som frigörs när vi cyklar. Att cykla ska vara enkelt och roligt, och vi vet att elcyklister cyklar oftare och längre än cyklister som trampar helt för egen kraft. Är det dags för dig att testa också?

Varför köpa Crescent Elina av Söders Cykel?

Vi är experter med fackkunskap:

Vår butik är inte bara en plats att köpa cyklar på; den är en källa till fackkunskap och expertis. Vi är en Certifierad Elcykelspecialist hos Crescent, Bosch och Shimano och våra cykelexperter delar gärna med sig av sina kunskaper för att guida dig rätt genom dem tekniska specifikationerna, för att hjälpa dig att välja den perfekta elcykeln för dina behov. För Crescent Elina har varje teknisk detalj, från elmotor till bromssystem noga valts ut och utvärderats av Crescents produktutvecklare för att säkerställa överlägsen prestanda och funktionalitet.

Söders Cykel - Familjeföretag sedan 1945:

När du väljer att handla din Crescent Elina hos Söders Cykel väljer du inte bara en bra produkt; du väljer auktoritet och tillförlitlighet. Att vår butik är ett familjeföretag med anor sedan 1945 gör oss till din pålitlig leverantör av högkvalitativa cyklar och tillbehör. Vi står bakom varje produkt vi säljer och strävar efter att erbjuda dig en sömlös och tillförlitlig köpupplevelse. Vi har även i butiken en egen certifierad cykelverkstad som är elcykelspecialister och för Elina lämnar vi 3 års garanti när du gör vårt serviceprogram: Cykelkärlek.

Specifikationer Crescent Elina 2024

Färg: Svart matt (Black matt) pulverlackerad.

Motor: Kraftfull framhjulsdriven elmotor från Egoing för smidig acceleration och extra kraft i backar.

Batteri: Avancerat 400 Wh Litiumbatteri i pakethållaren, Phylion Canbus Li-ion batteri har lång livslängd.

Batteriladdare: Det ingår en Egoing 2 Ah för snabb laddning av batteriet.

Display: Lättstyrd TFT Egoing USB med integrerade tryckknappar.

Växlar: 7 pålitliga växlar från Shimano® Nexus 7® DX för sömlösa övergångar med smidigt vridreglage för optimal prestanda i växlingen.

Ram: Stark och lätt unisex aluminiumram med lågt insteg för en behaglig och hållbar cykelupplevelse. 10 års ramgaranti

Storlek: 51 cm, Rekommenderad unisex kroppslängd 160-185 cm.

Hjul: 28 tum (622mm) Spectra aluminium fälgar med rostfria ekrar med Shimano® nav.

Bromsar: Pålitlig hydraulisk skivbroms fram och Shimano Nexus fotbroms bak för säkra och trygga inbromsningar.

Belysning: Framlampa Herrmans MR4 LED 100-120 lumen och Baklampa är integrerad i batteri

Lås: Fast monterat ramlås Axa Solid+ (godkänt på hemförsäkring) med bästa tillvalet Plug-in kätting

Sadel: Bred och skön Spectra Fluito med stötdämpande elastomer.

Kedja: Spectra Z408RB som är rostskyddad.

Handtag: Ergonomiskt utformade Herrmans CLIK som är låsbara för att inte vrida sig på styret.

Stöd: Stabilt konstruktion i lätt aluminium Atran Rex 

Pakethållare: Atran Velo AVS aluminium som är smidigt integrerad på det stabila ramverket.

Styre: Har riktigt bekväm körställning gjort i aluminium 630mm brett och stammen är justerbar 90-150°, längd 90/110mm.

Skärmar: Tillverkad av robust stål Zink som har pulverlack i samma färg som ramen, Grön (Dusty Green).

Kedjeskydd: Spectra heltäckande som skyddar från kedjeolja, designad i svart polyester.

Pedaler: Platt och bred modell från Spectra i nylon med antislipgrepp.

Däck: Svarta 28 tum (40-622) som har bra punkteringsskydd, Spectra Pergo-E XNR med Reflex sidor.

Korg: Rymlig cykelkorg Spectra 5-R i aluminium som är stabilt monterad med stag, det ingår en anpassad tygväska.

Vikt: Elina väger 25.2 kg.

Övrigt: Solid Självriskförsäkring

Med reservation för eventuella ändringar

Mer information på Crescents hemsida

7332982010375
No reviews

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.