Elcykel Gazelle Paris C7+ HMB 7-vxl 400W Svart
Elcykel Gazelle Paris C7+ HMB 7-vxl 400W Svart

Elcykel Gazelle Paris C7+ HMB 7-vxl 400W Svart

Gazelle
G3018
I lager
29 995 kr
Inkl. moms

Gazelle elcykel - Kvalitet till rätt pris!

Gazelle Paris C7+  är helt rätt val när du ha en robust cykel av bra kvalitet utan onödiga krusiduller? I så fall är Paris C7+ HMB rätt cykel för dig. Den är konstruerad med en vridstyv, stabil ram med ett lågt och brett insteg. Ramen har en inbyggd, mittmonterad och pigg Bosch Active Line Plus-motor 50 Nm. Det här gör det enkelt att kliva av och på cykeln, dina cykelturer blir bekväma och du får tillgång till en mängd olika komponenter av högsta kvalitet. Alla kan uppleva den traditionella Holländska kvalitet Gazelle är känt för.

Komfort

Föredrar du att sitta upprätt eller att ha en mer aktiv position? Paris C7+ HMB har ett Gazelle Switch-styre, som enkelt kan justeras till önskad körställning. Öppna låset, ställ in styret på önskad höjd, lås det och ge dig iväg. Inga verktyg krävs. Det kan inte bli enklare.

Kraftfull

Den kraftfulla Bosch Active Line Plus motorn i kombination med det smidigt växlande Shimano-navet med sju växlar ger optimalt stöd i kuperad terräng. Ingen kulle är för brant under turen! Behöver du lite hjälp? Det får du av Paris C7+ HMB. Den här elcykeln är utrustad med centrummotorn Bosch Active Line Plus (50 Nm). Tack vare den kan du svischa fram genom stan. Den är också till god hjälp i motvind, och ger dig kraft nog att ta dig igenom den utan ansträngning. Den snyggt konstruerade mittmotorn drivs av ett batteri integrerat i pakethållaren. Vi har valt att leverera det med 400W batteriet som har en körsträcka mellan 5-11 mil men du kan även välja batterikapacitet: 300 eller 500W då blir priset plus eller minus 2000 kronor. 

 • Fjädring i framgaffeln och sadelstolpen.
 • Gazelle Switch: den lättjusterade styrstammen.
 • Pakethållare med praktiskt MIK-system.
 • Mittmonterad Bosch-motor som hjälper till när du behöver det.
 • 130 års erfarenhet.
 • 10 års ramgaranti.
Storlek
 • 53
 • 49

 

Elcykel från välkända Gazelle - Holländska kvalitets cyklar i Stockholm

Soderscykel.se är cykelbutiken på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment! Här guidar vi dig i vårt stora sortiment av cyklar, tillbehör och reservdelar med bilder och information om produkterna som du sedan enkelt kan beställa för snabb leverans. Vill du ha ännu mer rådgivning eller har frågor är du välkommen in till vår stora butik på Södermalm i Stockholm, där kan du även känna och klämma på alla dessa varor till lika bra priser som i webshopen och så kan du dessutom prova alla fantastiska cyklarna.

Hos oss på Söders Cykel med anor från 1945 har vi ett stort urval av de fantastiska elcyklarna från Gazelle som inte bara tar dig dit du behöver, utan också gör det med stil och komfort.

Mer information

Gazelle är som den pålitliga vännen som alltid hänger med och aldrig sviker. Deras elcyklar är som skräddarsydda för Stockholms gator och vägar. Med en Gazelle elcykel tar du dig smidigt fram genom stadens pulserande energi, utan att en enda backe får dig att flåsa.

Våra Gazelle elcyklar är inte bara pålitliga, de är också riktiga stilikoner. Du kommer att märka att folk vänder sig om när du glider förbi på en Gazelle. Och varför skulle de inte göra det? Med modern design och smarta detaljer är det inte bara en cykel, det är en statement.

Men låt oss inte glömma det viktigaste - kraften i en Gazelle elcykel. Med den hjälpen under tramporna är det som att ha vinden i ryggen hela tiden. Ställ in din önskade nivå av assistans och känn hur du flyger fram längs gatorna. Och när du väl har provat en Gazelle elcykel kommer du aldrig vilja gå tillbaka.

Så, om du är redo att addera både glädje och funktion till dina resor i Stockholm, är det dags att överväga en Gazelle elcykel. Kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför dessa elcyklar är mer än bara transportmedel - de är ditt nya sätt att uppleva staden med stil.

Och kom ihåg, när du väljer en Gazelle elcykel, väljer du inte bara en cykel. Du väljer ett sätt att leva livet, med fart, komfort och en rejäl dos av stil. Välkommen in och låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta Gazelle idag!

Hur fungerar en elcykel?

Det elektriskt system består av ett antal huvudkomponenter:

 • Batteriet: integrerat i pakethållaren eller placerat bakom sadelröret (beroende på modell).
 • Motorn: inbyggd i ramen vid det nedre vevpartiet eller i framhjulet.
 • Displayen: monterad på styrstången.

Sensorer: varje elektriskt system har en hastighetssensor, vilken som namnet antyder mäter hur snabbt cykeln körs. Dessutom fastställs körbeteendet av en rotationssensor eller en pedalkraftssensor beroende på modell. Impulse-systemet har dessutom en fjärde sensor – växlingssensorn. Denna sensor avbryter hjälpfunktionen under en fjärdedels sekund medan du växlar, vilket gör det möjligt för dig att fortsätta trampa medan du växlar.

Tillsammans fastställer sensorerna graden av hjälp som ges av motorn baserat på din manuellt valda nivå för kraftinställning på reglaget på styret: Eco-normal-sport-turbo tillsammans med pedalkraften du utvecklar. 

Hur lång kan jag cykla?

Räckvidden är beroende av olika faktorer. Din hastighet har stor påverkan. Nedan anges den genomsnittliga räckvidden vid olika hastigheter. Förutom hastigheten finns andra yttre faktorer som påverkar räckvidden. Den räckvidd som anges i våra broschyrer och handböcker är genomsnittlig. Här förutsätts att den genomsnittliga cyklisten väger 70 kg, cyklar på relativt plant underlag och växlar aktivt. Nedan anges de faktorer som påverkar räckvidden mest:

Vikt. Den sammanlagda vikten av cykeln, cyklisten och lasten påverkar räckvidden.

Växlingsbeteende. Aktiv växling ökar räckvidden. Precis som när du startar från stillastående med en bil bör du starta på den lägsta växeln. Starta aldrig på den högsta växeln – detta påverkar räckvidden negativt.

Typ av sensor. Elcyklar har en pedalkraftssensor eller en rotationssensor. En pedalkraftssensor förstärker din egen ansträngning, medan en rotationssensor bara ger hjälp när du trampar på pedalerna. Annorlunda formulerat får cyklisten alltid maximal hjälp med en rotationssensor, vilket resulterar i kortare räckvidd.

Typ av underlag. Underlaget du cyklar på har stor effekt på räckvidden. Om du cyklar på en oasfalterad väg förkortas räckvidden.

Vädret. När du cyklar i medvind eller motvind ökar respektive minskar din räckvidd. Temperaturen påverkar den också. Vid extremt låga temperaturer (< o grader) kan batteriet inte lagra lika mycket kraft som annars, vilket förkortar den sträcka du kan cykla.

Kuperad terräng Du kan cykla längre i plan än i backig terräng. Graden av påverkan beror också på typen av elektriskt system. En mittmonterad motor passar bättre i kuperad terräng tack vare motorns temperaturstabilitet.

Däcktryck. Rätt däcktryck dvs välpumpade däck rullar alltid lättare och sparar på kraften i batteriet.

Med tanke på att du förmodligen kommer att uppleva ett antal av de faktorer som nämnts ovan följer här några exempel på hur mycket de påverkar:

 • Om du cyklar på bra asfalt i ett backigt område och du väger 95 kg kan din räckvidd minska med upp till 20 procent jämfört med den räckvidd som anges som genomsnittlig.
 • Om du cyklar i stark motvind kan det förändra räckvidden med upp till 40 procent.
 • Om du cyklar på en oasfalterad väg kommer det att förkorta din räckvidd med cirka 30 procent jämfört med cykling på asfalt

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna , webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris. Rabatt- och kampanjpriser gäller inte förmånscyklar

8717231358092
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.