Fetch+
Fetch+

Elcykel | Trek Fetch+ 2

5279413
Fåtal kvar i lager
57 900 kr
Inkl. moms

E-lastcykel Fetch+ 2 

Fetch+ 2 version 2024 är en kompakt e-lastcykel som kan frakta en massa och är suveränt kul och enkel att använda. Du kan enkelt transportera upp till 80 kilo last tack vare kraften hos Boschs smarta system och en manövrering och stabilitet som är bäst i klassen. Den här cykeln är konstruerad för att växa med din familj och erbjuder flera olika konfigurationsalternativ, så att den kan anpassas efter dina behov allt eftersom de förändras.

Därför kommer du och barnen älska Fetch.

 1. Bekväm, trygg och rolig. Fetch+ 2 är designad för stabil manövrering även när du transporterar tung last, och skärmarna som kan köpas till håller däcksprutet borta
 2. Lägg till familjepaketet med en Safari-båge, ryggstödskudde, två sittkuddar och två fotstöd när du vill skjutsa barnen
 3. Lägg till en sats med väskor fram eller bak för att utöka lastkapaciteten samtidigt som du behåller en låg och stabil tyngdpunkt
 4. Det dubbla Trek Fetch-cykelstödet håller cykeln stadigt på plats medan du lastar och lastar av, och det är väldigt lätt att hantera – även när cykeln är fullastad
 5. Skärmar bak och fram kommer förmonterade (ej med på bild).

Färger

Grå - Galactic Grey

Röd - Lava

Blå - Blue Sage

Storlek

Har en unisex storlek som passar de flesta mellan 155-195cm

Tillval

Familjepaket (Safari-båge, 2 sittkuddar, ryggstödsstoppning, fotstöd) 2995

2 st lasthållare och sidokorgar fram 1895

2 st Sidokorg bak 1995

Beställningsvara

Leverans 5-10 dagar

Med reservation för slutförsäljning.

Några av bilderna visar cyklar som har extra tillbehör som är tillval

Trek har ett fåtal kvar i rött (2023) till reducerat pris - så länge lagret räcker...

Se video på YouTube med en Fetch+ 2 i action

Färg
 • Blå
 • Grå
 • Röd

 

Kompakt el-transportcykel | E-lastcykel

Fetch+ 2 är en perfekt kompakt el-lastcykel för dig som vill dra ner på antalet bilresor och göra varje ärende till en möjlighet att uppleva staden och umgås på ett härligt sett med dina barn. Den är lättanvänd och lika lång (190 cm) som en vanlig cykel men låter dig göra så mycket mer, tack vare de smarta anpassningsbara lastnings konfigurationerna tillsammans med det kraftfulla Bosch-drivsystemet. - Bekväm, trygg och rolig. Fetch+ 2 är designad för stabil manövrering även när du transporterar tung last, och skärmarna (tillval) håller däckspruten borta - Lägg till det smarta familjepaketet med en Safari-båge, ryggstödskudde, två sittkuddar och två fotstöd när du vill skjutsa barnen - Lägg till en sats med väskor fram eller bak för att utöka lastkapaciteten samtidigt som du behåller en låg och stabil tyngdpunkt - Det dubbla Trek Fetch-cykelstödet håller cykeln stadigt på plats medan du lastar och lastar av, och det är väldigt lätt att hantera - även när cykeln är fullastad -  Du kan montera två barnsitsar på pakethållaren bak.

En riktigt stabil och förhållandevis lätt aluminiumram (Alpha Gold Aluminumi) i en unisex storlek som passar de flesta, ett Bosch PowerTube-batteri på 500 Wh och det kraftfulla och smarta Bosch-systemet med Performance Line CX-motorn (250 W, 85 Nm) som ger assistans upp till 25 km/h samt en SmartPhone Grip-display med massor av anslutningsmöjligheter.

En Shimano Deore-drivlina med en 10-delad kassett med stort växelområde, hydrauliska 4-kolv skivbromsar med pålitlig bromskraft, justerbar sadelstolpe (dropperpost) som gör det enkelt att hoppa på och av, justerbar styrstam, ergonomiska handtag samt ett riktigt stabilt dubbelbens cykelstöd. Köp till ett familjepaket, väskor och adaptrar för babyskydd så är den här smidiga el-transport hojen helt komplett.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill göra din jobbpendling och shopping till ett nöje och få mer tid för dina barn. Du letar efter en kompakt lastcykel med ett kraftfullt elektriskt drivsystem, massor av lastalternativ samt fantastisk manövrering och stabilitet som gör det enkelt och roligt att dra ner på bilanvändningen.

Inbyggd teknik

En robust aluminiumram i en storlek som passar de flesta, ett Bosch PowerTube-batteri på 500 Wh och det kraftfulla och smarta Bosch-systemet med Performance Line CX-motorn (250 W, 85 Nm) som ger assistans upp till 25 km/h samt en SmartPhone Grip-display med massor av anslutningsmöjligheter. En Shimano Deore-drivlina med en 10-delad kassett med stort växelområde, hydrauliska 4-kolvsbromsar med pålitlig bromskraft, justerbar droppersadelstolpe som gör det enkelt att hoppa på och av, ergonomiska handtag samt ett stabilt Trek Fetch-cykelstöd. Olika satser med familjepaket, väskor och adaptrar för babyskydd säljs separat.

Slutord

Fetch+ 2 är en perfekt kompakt el-lastcykel för dig som vill dra ner på antalet bilresor och göra varje ärende till en möjlighet att uppleva staden och umgås med dina barn. Den är lättanvänd och lika lång som en vanlig cykel men låter dig göra så mycket mer, tack vare de smarta anpassningsbara lastkonfigurationerna och det kraftfulla Bosch-drivsystemet.

FAQ - Vanliga frågor om Trek Fetch+ 2 el-lastcykel

Hur stor är cykelns lastvikt? Svar: Maxvikten anges både som cykelns totalvikt och tillbehörens lastvikt enligt följande:

 • Totalvikt (cyklist + last) är 200 kg.
 • Maxlast för framkorgarna är totalt 9 kg.
 • Maxlast för bakkorgarna är totalt 72 kg.
 • Bakre pakethållaren är godkänd för 72 kg (36 kg per passagerare).

Har cykeln cykelstöd? Svar: Ja, Fetch+ 2 levereras ett riktigt stabilt mittmonterat dubbelt cykelstöd

Finns det några passande tillbehör till cykeln? Svar: Ja det finns ett Familjepaket (Safari-båge, 2 sittkuddar, ryggstödsstoppning, fotstöd) Art.nr: 5269849

Vilka barnsitsar passar på Fetch+ 2? Svar: Vi har testat den komfortabla Thule Yepp Maxi (se bilderna).

Vilket elsystem har cykeln? Svar: Fetch+ 2 har Boschs nya drivsystem BES3 Smart System. Vi använder drivenheten Bosch Cargo som har pigga 250 Watt och ett moment på 85 Nm. Maxassistansen är 25 km/h.

Hur stort är batteriet? Svar: Ett Bosch 500 Wh PowerTube är monterat i diagonalröret vid leverans.

Hur lång räckvidd har batteriet? Svar: Batteriets räckvidd beror på flera faktorer som t.ex. terräng, vind, cyklistens vikt och sätt att cykla. Bosch har en praktisk kalkylator för att beräkna räckvidden under givna förhållanden.

Vilken display har den? Svar: Den har en smart LED-fjärrkontroll, liten och mycket lättanvänd. Vi har parkopplat den med telefonfästet så att du kan förvandla din telefon till en smart display genom att använda appen eBike Flow.

Passar alla telefoner? Svar: De flesta smartphones passar i Smart Phone-fästet. Endast de som har trådlös laddningsfunktion kommer att laddas.

Vilken är hjulstorleken på Fetch+ 2? Svar: 20-tumshjul fram och bak.

Vad väger den här cykeln? Svar: Totalvikten är 31,0 kg

Hur mycket rymmer de främre och bakre sidoväskorna? Svar: De främre sidoväskorna rymmer 11,2 liter per sida och de bakre rymmer 44 liter per sida, och dem är tillval.

Hur stor är Fetch+ 2? Svar: Den är 1,9 m lång, 1,0 m hög och 0,45 m bred med fotstöden monterade och 0,7 m med Safari-båge.

5279413
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.