• På rea!
Crescent Elina 7-Vxl Svart Matt
Crescent Elina 7-Vxl Svart Matt

Crescent Elina 7-Vxl Svart Matt

YEC9375155
Fåtal kvar i lager
21 995,00 kr
Inkl. moms

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina.

Crescent Elina med den för säsongen nya och sobra mattsvarta färgen. Elina är enkel att kliva av och på – svår att motstå. Plötsligt känns det så mycket enklare att ta cykeln och uppförs backar känns som raksträckor och motvinden känns nästan inte alls. Tack vare den nya tystare elmotorn i framhjulet (även på Elina-X), batteriet som är Crescents egenutvecklade EGOING-system kan du trampa på utan större ansträngning. Du styr själv vilken hjälp du vill ha av motorn och om du vill att motorn ska skjuta på när du leder cykeln. Den nya Elina för 2023 har inte Koppla system och kommer med Crescents klassiska fjäder för att säkra att cykeln inte välter när korgen är tungt lastad.

Allt är snyggt inbyggt i en 7-växlad 28 tums damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Displayen på styret håller dig uppdaterad och cykelns batteri sitter integrerat i pakethållaren, som dessutom har en smart funktion (AVS) där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Cykelkorg framtill ingår, liksom robust parkeringstöd, godkänt lås och belysning

Storlek

47: 150-165 cm

51: 160-185 cm

55: 180-200 cm

Storlek
  • 51


 

Sveriges mest sålda elcykel heter Elina.

Made in Varberg 

Elina har Crescents egenutvecklade el-cykel-system Egoing, som ger bra effekt för stadscykling och pendling och systemet är enkelt att använda och förstå sig på. Man har fem effektlägen att välja mellan och man kan dessutom få hjälp av motorn när du leder din elcykel – så kallad gå-assistans. På Elina sitter Egoing systemets motorn i framhjulet och det nya slimmade batteriet är snyggt integrerat i den robusta pakethållaren som är integrerad i den förstärkta ramen. Räckvidden ligger mellan 50-80 km på en full laddning (Laddningstid 4-5 timmar).

Specifikation
RAMSTORLE 47 , 51, 55 cm
FÄRG Matt Svart
RAMTYP Unisex
RAM Aluminium, Lågt insteg
ANTAL VÄXLAR 7
VÄXELREGLAGE Shimano® Nexus 7® DX
BROMSAR Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®
VEVPARTI EGOING 38T 170 mm
STYRSTAM Justerbar
SADELSTOLPE Aluminium 27,2mm inkl klamma.

Obs! Eventuella rabatterade priser gäller inte för förmånscykel.

Ett köp av förmånscykel kan kan det inte kombineras med våra eventuella tillfälligt rabatterade priser eller cyklar som är prissänkta under vår- och höstrea. Dessa köp gör du i vår fysiska butik via din arbetsgivare hos någon av våra tre partner Bussiness Bike, Epassi eller Active Benefits inköpsportaler. Detta är sedan ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset sedan betydligt lägre (30-40% billigare) än att du själv köper din cykeln i butik

LÄNK TILL CRESCENT HEMSIDA FÖR MER INFORMATION OM ELINA

7332982010375
2021-04-22
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.