Crescent Skans 7-vxl Svart

Crescent Skans 7-vxl Svart

YQC9175101
Fåtal kvar i lager
8 995,00 kr
Inkl. moms

Crescent Skans 7-vxl

I Skans har du en pendlarcykel som funkar i alla väder både till vardags men även på fritiden. Den är utrustad med en ergonomi som gör all tid på cykeln bekväm då du sitter med en avslappnad sittställning och har en bra uppsikt över dina medtrafikanter och trafikmiljö.

Med en rostfri, lätt och stark aluminiumram som har 7 växlar med integrerad kabeldragning kan du enkelt hitta rätt kraft i pedalerna för optimal fart. Den effektiva v-bromsen fram gör att du kan bromsa snabbt och säkert medan en klassisk fotbroms sköter bakbromsen.

Skans levereras med en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS så att väskor och korg enkelt kan tas av och på. En justerbar styrstam gör att du lätt kan anpassa din sittställning. Styret är lätt vinklat för bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Om du vill ta dig fram snabbt och behagligt är detta cykeln för dig!

Storlek

51: 160-185 cm

55: 180-200 cm

Storlek
  • 51


 

KORTFAKTA

RAMTYP - Dam

RAM - Aluminium

ANTAL VÄXLAR - 7

VÄXELREGLAGE - Shimano® Nexus 7® DX

BROMSAR - Shimano® Bak: Navbroms Fram: V-broms Spectra

VEVPARTI - Spectra 38T 170 mm, Aluminium/stål.

STYRSTAM - Adjustable

SADELSTOLPE - Aluminium 27,2mm inkl klamma.

7332982028387
2022-10-27
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.