• Online endast
Electra Kākau Cruiser Go!
Electra Kākau Cruiser Go!
Electra Kākau Cruiser Go!

Electra Kākau Cruiser Go!

5273569
Finns i leverantörens lager 5-10 dagar
22 900,00 kr
Inkl. moms Finns i leverantörens lager

Kākau Go! är en hyllning till den polynesiska övärlden där surfningen såg sin början. Ramen i Matte Ember, som påminner om lavastenarna som kan hittas på öarna, kompletteras med ett etniskt mönster inspirerat av den traditionella tatueringskonsten Kākau. Trämönstret representerar Koa-trädet, det trämaterial som användes till de första surfbrädorna. Handtag, sadel och ringklocka i customdesign kompletterar den här häftiga elcykeln. Färgsättningen är grymt diskret och kallas för Matte Ember.

Därför kommer du att gilla den.

  1. Med en Step-Over-ram och vår patenterade Flat Foot Technology® får cyklisten allra bästa komfort och kontroll.
  2. Baknavsmotorn ger assistans upp till maxhastigheten 25 km/h.
  3. Håll enkelt koll på din assistansnivå och batteristatus på LED-controllern.
  4. Customrelief på sadeln, handtagen och den matchande ringklockan gör den här cykeln lika unik som du.

Storlek:

26 tum M 160-185 cm

Produktanpassning

Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • valfritt max 250 tecken

Finns i leverantörens lager

 

Det här är rätt cykel för dig, om...

För elcyklarna i Electra Artist-serien är design och stil prioritet ett, men utan att offra något av modern teknik. Kākau Go! är ingenting annat än ett unikt exemplar av noggrant utarbetade detaljer och elcykelns pedalassistanssystem ger ett mjukt stöd i upp till 65 km. Personlighet och nöje ingår i standardutrustningen.

Inbyggd teknik

Låt inte namnet Cruiser lura dig. Vi tog cykeln som allt började med och fräschade upp den lite med en baknavsmotor med tre olika assistanslägen. Även som oväxlad hjälper Electras elcykelsystem till när du tar dig an eländiga backar och längre turer. Mekaniska skivbromsar står för kraftfull bromskraft och 27.5"-däcken borgar för en bekväm tur till stranden och tillbaka. Skärmar, sadel och handtag i custommodell samt en matchande ringklocka gör den till en både rolig och snygg cykel.

Slutord

Med attityd i kombination med kraften hos en elcykel lyfter Artist-serien Electras komfort och kvalitet till en högre nivå genom den oöverträffade omsorgen om detaljer och cyklarnas intrikata design och personlighet. Kākau Go! skapar samma känsla som att upptäcka det där efterlängtade, hemliga surfstället.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.