Kätting Abus 6mm Ivy till Shield...

Kätting Abus 6mm Ivy till Shield Ringlås 6ks/130 Svart

68463
Slut i lager
589,00 kr
Inkl. moms

PRAKTISK EXTRA SÄKERHET

Vår populära ABUS adapterkätting för ramlås finns nu även med IvyTex-teknik.

Det innovativa IvyTex-överdraget är smuts- och fuktavvisande. Dessutom bidrar det till att öka skyddet eftersom det syntetiska materialet gör det svårare för skärande verktyg att tränga igenom. Under överdraget finns en kätting med fyrkantig profil av härdad stållegering. Kättingen kan anslutas till flera ABUS ramlås samt till Alarmbox 2.0. Den fungerar som extra säkerhet, till exempel för att låsa fast cykeln med ett förmonterat ramlås i ett fast föremål. Det behövs ingen ytterligare nyckel för insättningskättingen. Nyckeln till bygellåset öppnar och låser båda komponenterna.

IvyTex kättingen finns i olika längder, länktjocklekar och till och med färger. Vi har rätt adapterkätting för alla stadscyklar.

 

ProduktIvyTex Adaptor Chain

Antal levererade nycklarUtan nyckel

Designfärgblack

Fasettfärgsvart

Fästeutan hållare

Längd [cm]130

Vikt [g]1140

Styrka [mm]6

2022-04-06
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.