• På rea!
  • -10,00 kr
PIEPER CYKELPUMP METALL SVART
PIEPER CYKELPUMP METALL SVART
PIEPER CYKELPUMP METALL SVART
PIEPER CYKELPUMP METALL SVART

Cykelpump Pieper klassiker i metall svart

18-330-10
I lager
159,00 kr 169,00 kr -10,00 kr
Inkl. moms

Cykelpumpen Pieper är en klassiker i svart lackad metall tillverkad i Tyskland med en så kallat "vanliga ventil" dvs på fackspråk dunlop ventil. Man kan byta ut gummipackning i munstycket när det har blivit slitet.


 

Cykelpumpen Pieper Klassiker i metall är en cykelpump som tillverkas av det tyska företaget Pieper. Denna pump är en klassisk modell i retrostil och är tillverkad av metall, vilket ger den både en hög kvalitetskänsla och en lång livslängd.

Pieper Klassiker i metall är också lätt att använda och har en ergonomisk handtag som ger ett bra grepp och minskar risken för glidning när du pumpar. Pumpens robusta metallkonstruktion gör den också tålig och hållbar, vilket är en fördel när du cyklar i tuffa förhållanden eller utsätter din cykelpump för stötar och slitage.

Sammanfattningsvis är Pieper Klassiker i metall en pålitlig och hållbar cykelpump som passar de flesta cyklar och är lätt att använda. Dess retrostil ger en klassisk och stilren känsla som kan passa många olika cyklister, och dess höga pumpkapacitet gör att du kan pumpa upp dina däck snabbt och effektivt.

No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.