• SPARA -10 kr
PIEPER CYKELPUMP METALL SVART
PIEPER CYKELPUMP METALL SVART
PIEPER CYKELPUMP METALL SVART
PIEPER CYKELPUMP METALL SVART

Cykelpump Pieper klassiker i metall svart

18-330-10
I lager
159 kr 169 kr -10 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Cykelpumpen Pieper

Den här trevliga cykelpumpen är en klassiker i svart lackad metall tillverkad i högsta kvalitet i Tyskland. Den har ett munstycke som passar för ett så kallad av våra kunder "cykelventil" dvs på fackspråk dunlopventil. Man kan byta ut gummipackning i munstycket när det har blivit slitet.

 

Cykelpumpen Pieper - En retro klassiker i metall

Den här cykelpump tillverkas av det tyska företaget Pieper. Denna pump är en klassisk modell i retrostil och är tillverkad av metall, vilket ger den både en hög kvalitetskänsla och en lång livslängd.

Pieper Klassiker i metall är också lätt att använda och har en ergonomisk handtag som ger ett bra grepp och minskar risken för glidning när du pumpar. Pumpens robusta metallkonstruktion gör den också tålig och hållbar, vilket är en fördel när du cyklar i tuffa förhållanden eller utsätter din cykelpump för stötar och slitage.

Sammanfattningsvis är Pieper Klassiker i metall en pålitlig och hållbar cykelpump som passar de flesta cyklar och är lätt att använda. Dess retrostil ger en klassisk och stilren känsla som kan passa många olika cyklister, och dess höga pumpkapacitet gör att du kan pumpa upp dina däck snabbt och effektivt.

7330516629475
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.