Herrcykel Crescent Tarfek 7-Växlar Mossgrön
Herrcykel Crescent Tarfek 7-Växlar Mossgrön

Herrcykel Crescent Tarfek 7-Växlar Mossgrön

YQC7475802
I lager
10 995 kr
Inkl. moms

Crescent Tarfek 7-Vxl herrcykel

Populära Crescent Tarfek är ett bra val när du vill ha en sportig herrcykel som bara går och går eller rättare sagt rullar och rullar. Den har en lätt, stark och rostfri aluminiumram och matchande utrustning. Växlar och bromsar är helt inkapslade, och lika väl skyddade från fysisk påverkan som från regn och smuts. De 7 växlarna ger dig ett brett register med kraft för såväl branta uppförslut som för långa, sköna utförslöpor och raksträckor med vinden i ryggen. Fram sitter en effektiv rullbroms och bak har du en klassisk fotbroms. Tarfek har belysning som drivs av navgenerator, skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl integrerad pakethållare med klicksystemet AVS så att väskor och korg enkelt kan tas av och på.

På Tarfek är sittställningen är sportigare men bekvämt eftersom styret är lätt att vinkla för din bästa ergonomi och i ändarna sitter sköna handtag monterade. Styrstammen är justerbar och du kan enkelt ställa in en något mer framåtlutad position om du trivs bättre med det. En lagom bred sadel speciellt utformad för män gör det lilla extra för komforten. Bekväm, kompetent och pålitlig, vad mer kan man önska sig?

Färg: Moss Grön

Storlekar: 53  (165-185cm)  58 (180-200cm)

Storlek
  • 53
  • 58

 

Crescent Rissa herrcykel - Made in Varberg

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.

10-ÅRS RAMGARANTI

När du köper en Crescent med ram i aluminum eller stål så har du som privatperson 10-års garanti på ramen.

KORTFAKTA

STORLEKAR 53 CM (165-185) , 58 CM (180-200)

FÄRGER Mossgrön matt

RAMTYP Herr

RAM Aluminium

ANTAL VÄXLAR 7

VÄXELREGLAGE Shimano® Nexus 7® DX

BROMSAR Shimano® Bak:Navbroms Fram:Rullbroms Shimano BR-C3000

VEVPARTI Spectra 38T 170 mm, Aluminium/stål.

STYRSTAM Adjustable

SADELSTOLPE Aluminium 27,2mm inkl klamma.

7332982028301
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.