• SPARA −20%
Herrcykel Skeppshult Elit 18-vxl Mahogny matt
Herrcykel Skeppshult Elit 18-vxl Mahogny matt

Herrcykel Skeppshult Elit 18-vxl Mahogny matt

2810-1844-2226-37
I lager
10 396 kr 12 995 kr -20%
Inkl. moms

Skeppshult Elit Herrcykel 

Sluta leta! Den här populära urbana hybridcykeln från cykelfabriken i småland heter Skeppshult Elit är ett snabbt och det sportiga alternativet med en stilren ram som andas gedigen svensk yrkesskicklighet som har kombinerats med en generös utrustningsnivå och en pålitlig mix av högkvalitativa komponenter från välrenommerade tillverkare. Som alltid, när det handlar om cyklar från småländska Skeppshult, så är det ett gediget industriellt hantverk in i minsta detalj - Resultatet är en fullt utrustad och välkomponerad sportig pendlarcykel för dig som gillar fart och samtidigt vill ha högvis med harmonisk cykelkänsla! Elit kommer i många, många år leverera glädje till sin ägare.

Gjordnära är nyckeln till framgång!

  • Småländsk kvalitetskänsla i både själ och hjärta
  • Spännstig stomme i höghållfast legering från svenska SSAB (betydligt lättare än traditionellt stål)
  • Sportiga former med en effektiv körställning och bra uppsikt över omgivningen
  • Pålitlig drivlina med 18 välsmorda växlar från kvalitetssäkra Shimano (Acera)
  • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som ger effektiv bromsförmåga oavsett årstid och väderförhållanden
  • Ställbar styrstam för din ergonomiska körställning
  • Vattenresistent sadel med mjuk stoppning
  • Svensk byggd med generöst välutrustad med högklassiga kvalitets komponenter

Storlek

53: 162-182 cm

58: 180-195 cm

Köp den nu! Fullt monterad och körklar att hämta i butiken eller handla online för snabb hemleverans.

Färg
  • Mahogny matt
Storlek
  • 53

 

Hybridcykel - Svensk kvalitescykel med 18 snabba växlar från Skeppshult i Småland 

Elit är en av Skeppshults snabbaste cyklar och de är perfekta för oss som dagligen pendlar till jobbet och vill kunna stämpla in i tid. Hur uppnås den rätta hastigheten? Såklart med ett effektivt 18-vxl utanpåliggande system. Rent utrustningsmässigt ingår faktiskt det mesta du kan tänkas behöva, och det handlar såklart uteslutande om högklassiga kvalitetskomponenter. Det här är en praktisk, men samtidigt snabbare brukscykel som kan användas både för daglig motion eller som ett praktiskt transportmedel till och från jobbet för att underlätta ditt hektiska livspusslet.

Varför ska du välja en Skeppshult Elit?

1. Svensk Kvalitet: Skeppshult är ett namn som förknippas med pålitlighet och gedigen svensk hantverkskunnande. Varje cykel som lämnar deras verkstad bär på årtionden av erfarenhet och skicklighet. Varje detalj är noggrant utformad och monterad för att ge dig en cykel som inte bara presterar, utan även håller över tid.

2. Robust Konstruktion: Skeppshult-cyklar är inte bara vackra att se på, de är även byggda för att klara av tuffa vägar och utmanande förhållanden. Oavsett om du cyklar genom stadens gränder eller utforskar naturstigar, kan du lita på att din Skeppshult-cykel kommer att vara din trogna följeslagare.

3. Hållbarhet: En av de stora fördelarna med Skeppshult-cyklar är deras hållbarhet. Genom att investera i en högkvalitativ cykel minskar du behovet av att byta ut den regelbundet. Detta är inte bara bra för din plånbok, utan också för miljön. Skeppshult strävar efter att skapa produkter som varar och minimerar därigenom det ekologiska fotavtrycket.

4. Prisvärde: Trots den imponerande kvaliteten och hantverket som går in i varje Skeppshult-cykel, är de överraskande prisvärda. Att få tillgång till en cykel av denna kaliber till ett rimligt pris gör det enkelt att se värdet i varje investerad krona.

5. Design och Funktionalitet: Skeppshult förenar skandinavisk design med praktisk funktionalitet. Deras cyklar är en kombination av tidlös elegans och moderna innovationer. Detta gör att du inte bara får en pålitlig cykel, utan också en som du stolt kan visa upp när du glider fram längs gatorna.

6. Lokal Produktion: Skeppshult-cyklar tillverkas i Sverige, vilket innebär att du stödjer lokalt företagande och arbetstillfällen samtidigt som du får en högkvalitativ produkt.

Sammanfattningsvis är Skeppshult svenska cyklar en perfekt fusion av tradition, kvalitet, hållbarhet och design – allt till ett pris som gör dem tillgängliga för alla. Så om du söker efter en cykel som inte bara tar dig dit du ska, utan också ger dig en pålitlig och behaglig upplevelse på vägen, är en Skeppshult-cykel ett val du inte kommer att ångra. Välkommen att utforska vår samling av dessa fantastiska cyklar och upptäck varför de är en favorit bland cykelentusiaster och vardagscyklister alike!

Specifikationer

Material - Ram i höghållfast stål från SSAB, pulverlackerad i Skeppshult.

Ramhöjd - 53, 58cm

Däck - Schwalbe 28" (37-622) med punkteringsskydd.

Hjul - Schurmann aluminium dubbelvägg.

Ekrar - DT Swiss extra förstärkta.

Belysning Fram/Bak - Shimano® navdynamo LED-lampa fram. Batteribelysning LED bak.

Växel - Shimano® Nexus 18 växlar, klickreglage.

Broms Fram/Bak - Shimano® hydraulisk skivbroms fram och bak.

Lås - ABUS ramlås, Plug-In, godkänt för cykel.

Sadel - Selle Royal, mjuk stoppning, vattenresistent.

Styre - Humpert aluminium styre / aluminium fast styrstam.

Lastfunktion - AtranVelo, pakethållare med AVS-funktion. Max lastvikt 25 kg.

Säkerhet - Solid Försäkring 3 månader ingår med erbjudande om förlängning.

Godkännanden - Godkänd enligt säkerhetsstandarden för cyklar, ISO 4210-2.

Vikt – 17.5kg

Färg - Mahongy Matt

50002864
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.