Skeppshult Elit Herrcykel 18-vxl...

Skeppshult Elit Herrcykel 18-vxl Mahogny matt

2810-1844-2226-37
I lager
12 990,00 kr
Inkl. moms

Sluta leta!

Den här populära urbana hybridcykeln från cykelfabriken i småland heter Skeppshult Elit är ett snabbt och det sportiga alternativet med en stilren ram som andas gedigen svensk yrkesskicklighet som har kombinerats med en generös utrustningsnivå och en pålitlig mix av högkvalitativa komponenter från välrenommerade tillverkare. Som alltid, när det handlar om cyklar från småländska Skeppshult, så är det ett gediget industriellt hantverk in i minsta detalj - Resultatet är en fullt utrustad och välkomponerad sportig pendlarcykel för dig som gillar fart och samtidigt vill ha högvis med harmonisk cykelkänsla! Elit kommer i många, många år leverera glädje till sin ägare.

Nyckeln till framgång!

  • Småländsk kvalitetskänsla i både själ och hjärta
  • Spännstig stomme i höghållfast legering från svenska SSAB (betydligt lättare än traditionellt stål)
  • Sportiga former med en effektiv körställning och bra uppsikt över omgivningen
  • Pålitlig drivlina med 18 välsmorda växlar från kvalitetssäkra Shimano (Acera)
  • Kraftfulla hydrauliska skivbromsar som ger effektiv bromsförmåga oavsett årstid och väderförhållanden
  • Ställbar styrstam för din ergonomiska körställning
  • Vattenresistent sadel med mjuk stoppning
  • Svensk byggd med generöst välutrustad med högklassiga kvalitets komponenter

Till slut! Varför ska man välja en Skeppshult Elit?

Elit är en av Skeppshults snabbaste cyklar och de är perfekta för oss som dagligen pendlar till jobbet och vill kunna stämpla in i tid. Hur uppnås den rätta hastigheten? Såklart med ett effektivt 18-vxl utanpåliggande system. Rent utrustningsmässigt ingår faktiskt det mesta du kan tänkas behöva, och det handlar såklart uteslutande om högklassiga kvalitetskomponenter. Det här är en praktisk, men samtidigt snabbare brukscykel som kan användas både för daglig motion eller som ett praktiskt transportmedel till och från jobbet för att underlätta ditt hektiska livspusslet.

Storlek

53: 162-182 cm

58: 180-195 cm

Köp den nu! Fullt monterad och körklar att hämta i butiken eller handla online för snabb hemleverans.

Färg
  • Mahogny matt
Storlek
  • 53


 

Välkommen till cykelbutiken på Söder! Med en värld full av Skeppshult svenska cyklar, där tradition möter innovation och kvalitet går hand i hand med prisvärdhet.

Varför är då dessa cyklar så exceptionellt bra och prisvärda? Låt oss belysa några skäl:

1. Svensk Kvalitet: Skeppshult är ett namn som förknippas med pålitlighet och gedigen svensk hantverkskunnande. Varje cykel som lämnar deras verkstad bär på årtionden av erfarenhet och skicklighet. Varje detalj är noggrant utformad och monterad för att ge dig en cykel som inte bara presterar, utan även håller över tid.

2. Robust Konstruktion: Skeppshult-cyklar är inte bara vackra att se på, de är även byggda för att klara av tuffa vägar och utmanande förhållanden. Oavsett om du cyklar genom stadens gränder eller utforskar naturstigar, kan du lita på att din Skeppshult-cykel kommer att vara din trogna följeslagare.

3. Hållbarhet: En av de stora fördelarna med Skeppshult-cyklar är deras hållbarhet. Genom att investera i en högkvalitativ cykel minskar du behovet av att byta ut den regelbundet. Detta är inte bara bra för din plånbok, utan också för miljön. Skeppshult strävar efter att skapa produkter som varar och minimerar därigenom det ekologiska fotavtrycket.

4. Prisvärde: Trots den imponerande kvaliteten och hantverket som går in i varje Skeppshult-cykel, är de överraskande prisvärda. Att få tillgång till en cykel av denna kaliber till ett rimligt pris gör det enkelt att se värdet i varje investerad krona.

5. Design och Funktionalitet: Skeppshult förenar skandinavisk design med praktisk funktionalitet. Deras cyklar är en kombination av tidlös elegans och moderna innovationer. Detta gör att du inte bara får en pålitlig cykel, utan också en som du stolt kan visa upp när du glider fram längs gatorna.

6. Lokal Produktion: Skeppshult-cyklar tillverkas i Sverige, vilket innebär att du stödjer lokalt företagande och arbetstillfällen samtidigt som du får en högkvalitativ produkt.

Sammanfattningsvis är Skeppshult svenska cyklar en perfekt fusion av tradition, kvalitet, hållbarhet och design – allt till ett pris som gör dem tillgängliga för alla. Så om du söker efter en cykel som inte bara tar dig dit du ska, utan också ger dig en pålitlig och behaglig upplevelse på vägen, är en Skeppshult-cykel ett val du inte kommer att ångra. Välkommen att utforska vår samling av dessa fantastiska cyklar och upptäck varför de är en favorit bland cykelentusiaster och vardagscyklister alike!

Specifikationer

Material - Ram i höghållfast stål från SSAB, pulverlackerad i Skeppshult.

Ramhöjd - 58cm

Däck - Schwalbe 28" (37-622) med punkteringsskydd.

Hjul - Schurmann aluminium dubbelvägg.

Ekrar - DT Swiss extra förstärkta.

Belysning Fram/Bak - Shimano® navdynamo LED-lampa fram. Batteribelysning LED bak.

Växel - Shimano® Nexus 18 växlar, klickreglage.

Broms Fram/Bak - Shimano® hydraulisk skivbroms fram och bak.

Lås - ABUS ramlås, Plug-In, godkänt för cykel.

Sadel - Selle Royal, mjuk stoppning, vattenresistent.

Styre - Humpert aluminium styre / aluminium fast styrstam.

Lastfunktion - AtranVelo, pakethållare med AVS-funktion. Max lastvikt 25 kg.

Säkerhet - Solid Försäkring 3 månader ingår med erbjudande om förlängning.

Godkännanden - Godkänd enligt säkerhetsstandarden för cyklar, ISO 4210-2.

Vikt – 17.5kg

Årsmodell - Carry forward 2022-23

 

 

50002864
2022-02-09
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.