Squirt Tätningsvätska 120ml
Squirt Tätningsvätska 120ml

Squirt Tätningsvätska 120ml

SQ-30
I lager
129 kr
Inkl. moms

Squirt Tätningsvätska 120ml

En helt ny tätningsvätska med Beadblock granulat som tätar hål upp till 6mm! Så nu behöver du inte oroa dig för punkteringar lika mycket som tidigare. Den här tätningsvätskan från Squirt är riktigt bra och dessutom hindrar den även däcket från att ”klibba ihop” om du mot förmodan råkar ut för en punktering ute i skogen.

Rekommenderad mängd för ett helt nytt MTB 29 tum däck är ca 100 ml tätningsvätska. I den här 120 ml påsen finns Beadblock granulerna redan färdig blandat i vätskan

  • Lätt att rengöra
  • Miljövänlig
  • Ammoniakfri
  • Bäst i test

Finns även att köpa en stor 1000ml flaskan kommer de med i en separat Beadblock flaska och man blandar själv, detta för att partiklarna inte ska bli kvar i botten av en så pass stor flaska.

 

Squirt Sealant är en anti-punkteringsvätska för att göra dina däck tubeless.

Det här granulatet som är tillverkat av kemiskt inert material som förbättrar latex funktionalitet, så att större hål kan tätas. Med denna unika formel kan Squirt Sealant fixa hål upp till 6 mm. En skön känsla om du har en lång tur eller en viktig tävling. Antikorrosionstillsatserna förhindrar onödigt slitage på däcket. Däcket är dessutom lätt att demontera. Squirt-tätningsmedlet förhindrar att däckets sidoväggar klibbar fast vid demontering. Detta gör alltså däcket lättare att ta bort. Squirt Sealant är lämplig för att göra om dina racing- och MTB-däck till tubeless. Squirt Sealant är fri från ammoniak och biologiskt nedbrytbar. Med detta gör du alltså också ett miljömedvetet val.

6009685090607
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.