Däck Schwalbe Marathon Plus  47-622 (28x1.75) Svart/Reflex
Däck Schwalbe Marathon Plus  47-622 (28x1.75) Svart/Reflex

Däck Schwalbe Marathon Plus 47-622 (28x1.75) Svart/Reflex

18-003-313
I lager
749 kr
Inkl. moms

Däck Schwalbe Marathon Plus 47-622 (28x1.75) Svart/Reflex

Det punkteringssäkra däcket. Ett grundligt omarbetat Marathon Plus. Däcket med en dynamisk profil och har många inre förbättringar: Lägre rullmotstånd, E-Bike ready  Punkteringsskydd SmartGuard. Reflexrand på däcksidan

 

Cykeldäcket Schwalbe Marathon Plus i storleken 47-622 är en populär modell som är känd för sin pålitlighet och punkteringsskydd. Det är ett däck som passar för landsvägscykling och hybridcyklar och är utformat för att klara av olika typer av underlag och väderförhållanden.

Schwalbe Marathon Plus har en bredd på 47 millimeter och en diameter på 622 millimeter. Detta gör att det kan rymma sig på standardfälgar med en bredd på 622 millimeter. Däcket har en måttlig bredd som ger en bra balans mellan komfort och rullmotstånd, vilket gör det lämpligt för både stadskörning och längre turer.

En av de främsta fördelarna med Schwalbe Marathon Plus är dess exceptionella punkteringsskydd. Däcket har en unik punkteringsskyddsteknik som består av flera lager av slitstarkt material, inklusive en specialgummi som kallas SmartGuard. Detta gör däcket extremt motståndskraftigt mot punkteringar från skarpa föremål som glas, taggar eller spikar. Den extra skyddsnivån minskar risken för punkteringar avsevärt och ger cyklisten en ökad trygghet på vägen.

Utöver punkteringsskyddet erbjuder Schwalbe Marathon Plus också god grepp och stabilitet. Däcket har en slitstark gummiblandning som ger bra kontakt med underlaget och bra grepp i kurvor och vid bromsning. Det har också en unik mönsterdesign med små utskjutande punkter, vilket hjälper till att förbättra greppet på vått underlag och motverkar vattenplaning.

Schwalbe Marathon Plus är också känt för sin långa livslängd. Det slitstarka materialet och den robusta konstruktionen gör att däcket klarar av att hantera stora mängder körsträcka utan att förlora prestanda. Det är ett pålitligt däck som kan användas under lång tid innan det behöver bytas ut.

Slutligen är Schwalbe Marathon Plus relativt enkelt att montera och passar de flesta standardfälgar. Däcket är också utformat för att vara kompatibelt med cykeldäcksventiler av typen Presta. Det finns också olika tryckrekommendationer beroende på cyklistens vikt och preferenser, vilket gör att däcket kan anpassas för att uppnå optimal prestanda.

Sammanfattningsvis är Schwalbe Marathon Plus 47-622 ett pålitligt och punkteringsskyddat cykeldäck som erbjuder både komfort och säkerhet. Med sin slitstarka konstruktion, bra grepp och långa livslängd är det ett utmärkt val för cyklister som söker ett pålitligt däck för både stadskörning och längre turer.

4026495720748
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.