Fatbike | Trek Farley 9.6 Lava 27.5" 2024
Fatbike | Trek Farley 9.6 Lava 27.5" 2024

Fatbike | Trek Farley 9.6 Lava 27.5" 2024

527820
Fåtal kvar i lager
39 900 kr
Inkl. moms 1-3 vardagar

Trek Farley 9.6 Fatbike

Den står redo för cyklister som vill forcera snödrivor och sanddyner. OCLV Carbon gör cykeln lätt och de enorma däcken på 4,5" ger dig flyt även när underlaget känns opålitligt löst och djupt. Och även om du skulle mötas av hal is kan du vara säker på att SRAM GX Eagle-drivlinan alltid ger exakt växling och stark bromskraft.

Därför kommer du att gilla den.

  1. Det här är en cykel som inte backar för en dag ute på stigarna även om vädret skulle bita ifrån
  2. Kolfiberramen gör den anmärkningsvärt lätt och lättstyrd för att vara en Fatbike
  3. Extra fästen för flaskställ och väskor på gaffeln är praktiskt när du vill utforska nya vägar och ge dig ut på äventyrliga långfärder
  4. Det frikostiga däckutrymmet ger dig det flyt du behöver för att ta dig fram, även om du skulle råka ut för djup gegga
  5. Droppersadelstolpen ger dig gott om utrymme att röra dig fritt på cykeln i besvärlig och vild terräng

Storlek:

S 155-165

M 165-176

L 177-188

XL 188-195

Beställningsvara: 

Leverans 5-10 arbetsdagar. 

Länk till Treks hemsida för mer information

Storlek
  • S
  • M
  • L
  • XL

 

Farley 9.6 är en kapabel Fatbike i kolfiber.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du vill ha en cykel som klarar att du viker av från de upptrampade stigarna för att kanske mötas av lera, sand och snö. Du tycker om lättviktsfördelarna med kolfiber och du vill ha en cykel som känns lättstyrd, trots gigantiska däck.

Inbyggd teknik

Lättviktsram och gaffel i OCLV Carbon med extra fästen för pakethållare och flaskställ där man kan packa med sig allt som behövs. Enorma 4,5"-däck som kan flyta fram över sand och snö. En TranzX-droppersadelstolpe på 130 mm gör att du kan röra dig fritt på cykeln och luta dig bakom sadeln när det blir riktigt brant. SRAMs arbetshäst till drivlina GX Eagle med 12 växlar som kan hantera växling och bromsning även när det är kallt och isigt. Invändig vajerdragning som håller vajrarna skyddade mot vädrets makter samtidigt som cykeln ser snygg ut. Dessutom justerbara horisontella glidhjulfästen.

Slutord

Farley 9.6 är cykeln för dig som ger dig ut på en tur även i väder som håller de flesta inomhus. Kolfiberramen med invändig vajerdragning är lika elegant som lätt och det generösa däckutrymmet har plats för 4,5"-däck så att du lätt kan ta dig fram i lera och snö. När du planerar en rejäl långfärd uppskattar du de extra flaskställsfästena på gaffeln där du kan lasta på extra grejer.

*Med reservation för att beställningsvara online i webshopen kan vara slutsåld hos Trek

No reviews

Du kanske också gillar

Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.