• SPARA −15%
Barncykel | Trek Roscoe 20" Svart
Barncykel | Trek Roscoe 20" Svart
Barncykel | Trek Roscoe 20" Svart
Barncykel | Trek Roscoe 20" Svart

Barncykel | Trek Roscoe 20" Svart

1051434
Slut i lager
5 100 kr 6 000 kr -15%
Inkl. moms

Trek Roscoe 20 tum 

Juniorcykeln Roscoe 20 är en mountainbike som är specialbyggd för att stärka barns självtillit i terrängen. Den har hämtat inspiration från vuxenmodellen av Roscoe, men alla delar är tillverkade för barn. 2,8" midfatdäck, en 1x-drivlina och en välutrustad kassett gör Roscoe till den idealiska cykeln för små cyklister som vill öva upp sin förmåga, och ha hur kul som helst när de håller samma tempo som mamma och pappa eller sina äldre syskon.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Din lilla cyklist känns redo att lämna cykelvägarna i kvarteret för skogsstigarna, och du vill att äventyret redan från början ska upplevas på en äkta mountainbike som bygger upp både självförtroende och skicklighet. Då finns det ingen bättre läromästare än Roscoe.

Passar för cyklister som är mellan 115–135 cm långa.

 

20 tum mountainbike  8-Växlar | 115-135 cm / 6-9 år

Tålig ram i Alpha Gold Aluminum med bekvämt sluttande diagonalrör, 20"-hjul med 2,8" midfatdäck som ger extra grepp och stabilitet, 1x8-drivlina från Shimano med generöst utväxlad kassett för backar och tekniska partier, mekaniska skivbromsar. Lägg sedan till mängder av genomtänkta detaljer som lånats från vuxenvärldens mountainbike-teknik, t.ex. slutet hjulfäste fram och skyddat bromsok bak, så att det inte per automatik betyder ett besök hos verkstaden och nya delar varje gång som barnet välter sin Roscoe.

Ge barnet en Roscoe och du får en mountainbike-cyklist för livet. Midfatdäcken och alla barnspecifika detaljer gör stor skillnad för en perfekt introduktion till mountainbike-cykling. Så snart ditt barn är redo att följa med dig till stigarna står den här barnvänliga konstruktionen redo att bygga upp barnets självförtroende, skicklighet och en positiv inställning till världens bästa, hälsosamma aktivitet.

50004258
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

9 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.