Scott Scale 26" Rigid
Scott Scale 26" Rigid

Scott Scale 26" Rigid

286614-222
Slut i lager
7 995 kr
Inkl. moms

Scott Scale 26 Rigid i silver

Den här hojen är en verkligt funktionella mountainbike för juniorer. Med allt du kan önska dig av en mountainbike för juniorer från ca 135 cm. Den här Scale modellen har en mountainbike kombination med klassisk cool design - Med sin 26-tums hjul är denna cykel idealisk för ungdomar som vill utforska MTB cykling på olika underlag. Den erbjuder bra grepp och stabilitet på stigar och kan klara av olika typer av terräng, inklusive grusvägar och lättare tekniska stigar. Med den här kompisen kommer du att rulla med stil.

Nyckelfunktioner

  • Ram: Lättvikt aluminiumram
  • Dämpargaffel SR Suntour XCE 100mm 
  • Växlar: Shimano Tourney 16 (2x8)
  • Bromsar: Tektro Hydrauliska skivbromsar
  • Däck: 26" Kenda Booster
  • Vikt: 11.2 kg

Storlek: Mellan 135-160 cm

 

Scott Scale 26 Rigid är en juniorcykel för ungdomar och mindre cyklister.

Det är en mountainbike med en 26-tums hjulstorlek och en stel gaffel, vilket innebär att den inte har någon fjädring fram. Cykeln är konstruerad för att vara lätt och hållbar samtidigt som den erbjuder god prestanda på olika terränger. Ramen är tillverkad av aluminium, vilket bidrar till att minska vikten och samtidigt ge tillräcklig styvhet för att hantera tuffa cyklingssituationer. Scott Scale 26 Rigid har en uppsättning kvalitetskomponenter som gör cyklingen smidig och effektiv. Den har ett brett utväxlingssystem med flera växlar, vilket ger möjlighet att anpassa hastigheten efter terrängen. Bromsarna är hydrauliska skivbromsar, vilket ger pålitlig bromskraft och bättre kontroll även under blöta förhållanden.

Sammanfattningsvis är Scott Scale 26 Rigid en pålitlig och prestandaorienterad juniorcykel som är lätt att hantera och passar för ungdomar som vill ge sig ut och utforska världen på två hjul.

50005044
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.