• SPARA −50%
Cykelskor Shimano XC502 SPD Blå (43)
Cykelskor Shimano XC502 SPD Blå (43)

Cykelskor Shimano XC502 SPD Blå (43)

ESHXC502MCB01S43000
Fåtal kvar i lager
1 000 kr 1 999 kr -50%
Inkl. moms

Blå MTB skor | Shimano XC5

XC502 från Shimano eller XC5 som den är märkt med är en lätt sko med flera tekniska lösningar hämtade från toppmodellen. Skon har en glasfiberförstärkt nylonsula som ger dig ett effektivt tramp medan Dynalast-sulan tar hand om din fot och förhindrar energiförlust på långa cykelturer. Skon har uppdaterats med en ny Ultread -gummisula med ett mönster som säkerställer bra grepp. Skon har en syntetisk ovandel som sitter som gjuten runt din fot och som tack vare ett Boa -spänningshjul sitter precis så tätt som du vill. XC5 -skon från Shimano är ett utmärkt val för motionären som vill ha bra kvalitet till ett bra pris.

  • Bra kraftöverföring tack vare den glasfiberförstärkta sulan

  • Ultread XC gummisula med tekniskt mönster ger dig ett överlägset grepp de gånger du är av cykeln

  • Möjlighet att sätta på spikar som ger dig extra grepp när du springer uppför backar

  • Ett Boa L6 spännhjul och kardborreband ger en bra passform för många former av fötter

  • Mellansula med låg stack stabiliserar foten och maximerar kraftöverföringen

Storleks information: De här skorna är små i storlekarna. Välj en storlek större för normal passform.

Storlek
  • 43

 

Cykelskor - Shimano XC502 MTB Blå

De här blå MTB skor sticker ut lite i mängden av alla svarta skor. XC502 är riktigt komfortabel och funktionell sko för ambitiösa cyklister som känner skillnad på prylarna! En modell med brett register som är konstruerad för att ge både stabilitet, effektiv kraftöverföring och funktionell prestanda. Passar perfekt för att köra både XC, Gravel och Cyclocross de här skorna fungerar för samtliga discipliner.

Den sköna ovandelen på skon är tillverkad i mesh samt ett perforerat syntetiskt material med bra ventilation. Skon har ett imponerande lätthanterligt BOA L6 reglage som ger helt rätt passform på ett enkelt och smidigt sätt, vilket tillsammans med ett kardborrespänne samt Shimano´s Dynalast ger en imponerande tight och säker omslutning av foten. En lätt glasfiberförstärkt mellansula skapar stabilitet och den är styv nog för att leverera riktigt bra kraftöverföring, och kombinerat med en kvalitativ yttersula (ULTREAD XC) så har du massor av pålitligt grepp i terrängen. En storsäljande pjäs som omdefinierar balansen mellan funktion, komfort och kraftöverföring.

4550170918804
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.