Damcykel Bike By Gubi 2-vxl Grön (British Racing Green)
Damcykel Bike By Gubi 2-vxl Grön (British Racing Green)

Damcykel Bike By Gubi 2-vxl Grön (British Racing Green)

Bike By Gubi
9112197752
Slut i lager
11 990 kr
Inkl. moms

Bike By Gubi Dam 2-Växlar

Bike by Gubi är äkta designercyklar. Designern Gubi Olsen har skapat Bike by Gubi som visuellt lätta, enkla och stilrena stålcyklar. Klara färger samt handtag och sadlar i läder från Brooks framhäver det klassiska arvet i en Bike by Gubi. Varje exemplar är unikt numrerat och handbyggt i Randers, Danmark.

Den här modellen har 2 Växlat Automatic växling med frihjul det här är en klassisk damcykel för dig som inte är van att trampa med eller som inte vill ha en cykel med den "skandinaviska" fotbromsen.

En oöverträffad körupplevelse

Lädersadel och handtag - Alla Bike by Gubi-modeller är utrustade med en Brooks lädersadel och handtag som säkerställer hög komfort och ett exklusivt utseende.

De små detaljerna

Handbyggd och unikt numrerad - Alla Bike by Gubi som rullar av bandet är designade och handbyggda i Randers, Danmark. Cykeln är monterad från grunden och finjusterad in i minsta detalj, så du är garanterad en cykel av högsta kvalitet. Som pricken över i:et får varje Bike by Gubi ett emblem med ett helt unikt nummer.

Beställningsvara:

Leverans 5-10 dagar

Med reservation för slutförsäljning.

 

Bike by Gubi - Retromodern stålcykel i klassiskt eleganta stil

Letar du efter en cykel med klassiska retrostil och smakfulla färgkombinationer samt en solid handbyggd konstruktion med övertygande kvalitetskänsla så har du hittat helt rätt! Det här är ett danskt konsthantverk i stål med två hjul och högklassiga detaljer och en elegant nedtonad grafisk profil som är så typisk för skandinavisk design. Varje Bike by Gubi cykel är numrerad och byggs för hand och är finjusterad in i minsta detalj hemma i danska Randers, så du är garanterad en cykel av högsta kvalitet.

Gubi Olsen - hängiven designer som hyllar "lyxen att leva livet"

Gubi Olsen är känd över hela världen för sina möbelklassiker, som t ex soffan Grand Piano. Herr Gubi startade sitt företag redan 1967 tillsammans med sin fru Lisbeth, och paret har redan från start varit dedikerade att hylla "lyxen att leva livet". Men Gubi´s passion utgörs inte bara av möbler, han har en livslång kärlek till cyklar och högklassigt cykelmekanik, och med sina unika Bike by Gubi inreder Gubi Olsen stadsrummet, med moderna cyklar av stål. Cyklarna är designad med kärlek, en stark känsla för estetik och tidlösa design.

Specifikation

Ram: 52 cm

Växlar:  2 inv. automatväxlar med frihjul 

Bromsar Caliperbroms aluminium silver

Däck: Schwalbe Delta Cruiser  Punkteringsskydd brun 700x35C

Bromsar fram/bak: Caliperbroms aluminium silver

Vikt: 13,9 kg 

Färg: Grön/ British Racing Green

5707965275133
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.