Cykeltvättmedel Squirt Bike Cleaner Spray koncentrat
Cykeltvättmedel Squirt Bike Cleaner Spray koncentrat

Cykeltvättmedel Squirt Bike Cleaner Spray koncentrat

SQ-164
Slut i lager
199 kr
Inkl. moms

Squirt Bike Cleaner Spray är ett koncentrerat cykeltvättmedel som är biologiskt nedbrytbart 1000 ml spädas till 1:25 med vatten - å et räcker till många, många tvättar. Squirt är speciellt utformade för att rengöra cyklar på ett effektivt och skonsamt sätt.

Squirt Bike Cleaner Spray är en snabbverkande spray som tar bort smuts, lera och fett från cykeln utan att skada lacken eller andra ytor. Den har en speciell formula som löser upp smuts och gör det enklare att torka av cykeln.

Squirt koncentrat cykeltvätt är en koncentrerad tvättlösning som blandas med vatten för att göra en effektiv och skonsam rengöringsmedel för cyklar. Den är biologiskt nedbrytbar och innehåller inga skadliga kemikalier, vilket gör den till en miljövänlig och hållbar lösning.

Produkten är säkra att använda på alla typer av cyklar, inklusive kolfiber, aluminium och stål. De är också skonsamma mot känsliga delar som kullager, kedjor och växlar. Tillsammans kan de användas för att rengöra cykeln regelbundet för att hålla den i toppskick och förlänga dess livslängd.

 

Sammanfattningsvis är Squirt Bike Cleaner Spray ett koncentrat för cykeltvätt som spädes 1:25 med vatten och är en dryg, effektivt och skonsamma produkt som är speciellt utformade för att rengöra och vårda cyklar. De är enkla att använda och kan hjälpa till att hålla din cykel i toppskick under många, många  år framöver.

6009685090270
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.