Damcykel Monark Karin 3-Växlar Pride
Damcykel Monark Karin 3-Växlar Pride

Damcykel Monark Karin 3-Växlar Pride

YOM2335110
Fåtal kvar i lager
7 995 kr
Inkl. moms

Monark Karin damcykel 3 växlar Pride

Sveriges populäraste damcykel Passa på att att köpa säsongens Limited Edition version av en Monark Karin med Pride design, endast tillverkad i begränsad upplaga. Genom alla tider är Karin med klassisk design Sveriges populäraste damcykel. Den kungliga Monarken lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. 3 växlade Karin är ett original för Sverige i tiden, med den utmärkande svängda ramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren.

Med den klassiska hängmatte ramen i lätt rostfri aluminium, och breda 28 tums däck som rullar lätt, blir varje tur på denna cykel angenämt skön. En bekväm och bred komfort sadel. Ergonomiskt styre och handtag gör Karin till en alltid lika skön hoj, på väg hem från festen, på utflykt eller för att pendla till jobbet. Rejäla skärmar i plåt, heltäckande rostfritt kedjeskydd, AVS pakethållare, Försäkrings godkänt lås, stöd, ringklocka, reflexer och batteri belysning, gör sig denna cykel i alla väder och oavsett kläder. Med stor korg fram och praktiska AVS fästen för korg, låda eller väska på pakethållaren, får du med dig allt du behöver. Ett säkert och pålitligt cykel val!

Köp den sista vi har kvar! Det brukar vara samlarvärde på dessa tema modeller...

Storlek
  • 51

 

Monark Karin 28" är lika populär bland både killar och tjejer oavsett ålder.

Sveriges populäraste damcykel är lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. 3 växlade Karin är ett original i tiden, med den utmärkande svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Med en klassisk hängmatteram i aluminium, och däck som rullar skönt och lätt, blir varje tur på denna cykel angenäm. En bekväm sadel och ergonomiska handtag gör Karin till en skön cruiser, på väg hem från festen, på utflykt eller till jobbet. Rejäla skärmar i plåt, pakethållare, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning, gör sig denna cykel i alla väder och oavsett kläder. Med korg fram och praktiska AVS-klickfästen för korg, låda eller väska på pakethållaren, får du med dig allt du behöver.

Produktfakta

RAM 51 Aluminium

FRAMGAFFEL High-Tensile stål

VÄXELREGLAGE Shimano® Nexus® 3 Vridreglage

DÄCK Spectra Pergo Regular 44-622

HJUL/FÄLG Shimano/Aluminium

BROMSAR Bak:Navbroms Fram:V-broms Spectra

SADEL Spectra Emotion

SADELSTOLPE Aluminium silver 27,2x300

HANDTAG brun

STYRE Aluminium 610 mm

STYRSTÅNG Aluminium

VEVPARTI Spectra 42T 170 mm

KEDJA Spectra/KMC STD.

DREV 18T

PEDALER Nylon med antislip

SKÄRMAR Stål

PAKETHÅLLARE Stål

STÖD Stål

VIKT 17,8

7332982029179
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.