Muc-Off Wash, Protect and Wet Lube Kit
Muc-Off Wash, Protect and Wet Lube Kit

Muc-Off Wash, Protect and Wet Lube Kit

850-S
Slut i lager
279 kr
Inkl. moms

Muc-Off Wash, Protect and Wet Lube Kit är en förpackning som innehåller det väsentliga du behöver för att ta hand om din cykel.

Nano Tech Bike Cleaner.Biolognedbrytbart tvättmedel med en extremt effektiv formula innehållande "nanoteknologi" som även tar hand om finishen på din cykel. Den innehåller inga skadliga syror, CFC eller lösningsmedel.

MO-94. Letar du efter en bra allroundspray? Då är Muc-Off MO-94 rätt på din gränd! Den effektiva PFTE-formeln tränger in i fukt och smörjer lätt och snabbt alla rörliga delar. MO-94 är också hållbar, samtidigt som den håller smuts och smuts borta.

Biologiskt nedbrytbart våt smörjmedel för kedja. Detta är en extremt effektiv kedjesmörjning för våta vägar. Den är speciellt utvecklad för att hålla länge innan den slits ut. Den är gjord på en formula som består av ingredienser från växtriket.  

Innehåller:

  1. 1L Nano Tech Bike Cleaner
  2. 400ml MO-94 universalspray
  3. 50 ml våt kedjeolja

 

Muc-Off Wash, Protect and Wet Lube Kit är en praktisk produktuppsättning som innehåller allt du behöver för att rengöra, skydda och smörja din cykel. Setet innehåller Muc-Offs populära Bike Cleaner, som är en kraftfull rengöringsmedel som tar bort smuts och fett från din cykel. Bike Cleaner är också biologiskt nedbrytbart och skonsam mot miljön.

Setet innehåller också Muc-Offs Bike Protect, som är en skyddande spray som bildar en vattenavvisande barriär på din cykel och skyddar den mot korrosion och skador. Bike Protect ger också en långvarig glansig finish på ytan.

För smörjning ingår Muc-Off Wet Lube, som är en högpresterande kedjesmörjmedel som är speciellt utformad för våta förhållanden. Wet Lube minskar friktionen mellan kedjans rörliga delar och ger en smidig och tyst cykeltur.

Muc-Off Wash, Protect and Wet Lube Kit är ett enkelt och bekvämt sätt att hålla din cykel ren, skyddad och smord. Det är också ett bra val för cyklister som vill ha en komplett lösning för cykelvård.

5037835850000
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.