Damcykel Skeppshult Natur 7-växlar Aska
Damcykel Skeppshult Natur 7-växlar Aska

Damcykel Skeppshult Natur 7-växlar Aska

2806-0701-2401-20
Fåtal kvar i lager
10 600 kr
Inkl. moms

Skeppshult Natur damcykel - Aska

En cykel som är både klassisk och modern. Den har en design som går tillbaka till 1911, men den är byggd med moderna material och teknik. Den är lätt i både vikt och känsla, vilket gör den till en fröjd att cykla på. Tänk om man skulle ta Skeppshults mest klassiska cykel och göra något helt nytt av den? Det har dem gjort, i  grunden är det en Natur som ”remixats” ganska rejält. Kolla bara på färgerna (både ram och däck). Upplevelsen är helt ny, men originalet finns där i grunden, precis som en remix ska vara, generöst med utrustning. Gott om lastutrymme tack vare både korg och pakethållare. Cykeln är även fullutrustad med stänkskärmar, belysning, reflexer, stöd, kedjeskydd och ringklocka. Ja, du förstår nog att cykeln är välutrustad. Om vi istället fokuserar på komfort så skulle cykeln gå att beskriva som Skeppshult själva säger ”majestätisk”. Vi är beredda att hålla med Skeppshult om det. En mjuk härlig sadel och ergonomiska handtag som pricken över... 

Köp den körklar direkt i butiken eller online för snabb hemleverans.

Vid hemleverans monterar vi cykel och eventuella tillbehör, justerar och testar den innan leverans. För att få plats i kartongen måste vi dock vrida styret och skruva av pedalerna innan cykeln skickas hem till dig. Du behöver alltså bara vrida upp styret, och skruva på pedalerna och korgen när cykeltransporten är framme hos dig. Behöver du hjälp når du vår kundtjänst under våra öppettider.

 

Skeppshult Natur damcykel är en riktigt klassisk svensk cykel

Klassiska Natur är en högklassig cykel som gjordnära för dig som ställer höga krav på både kvalitet, funktion och bekvämlighet. Cyklarna liknar visserligen den första modellen som Skepphult tillverkade för snart 100 år sedan, men den här upplagan är såklart av en helt annan kaliber - det här är moderna cyklar med hög säkerhet och en betydligt mycket lättare känsla, men med samma förstklassig formgivning och klassiskt stuk som förr. Denna otroliga komfort hos Skeppshult Natur gör att cykeln andas lugn, när man sätter sig på en cykel i Natur serien så kan man nästan känna känslan att någonting lättar i bröstet. Den otroligt härliga cykelkänslan av att sitta på en genuin och högkvalitativ klassisk cykel som bara fungerar. På Skeppshult Natur finns inga kompromisser, det är en säker cykel som har allt du behöver.

Specifikationer

Material - Ram i höghållfast stål från SSAB, pulverlackerad i Skeppshult.

Ramhöjd - 54

Däck - Schwalbe 28" (42-622) med punkteringsskydd och reflexsida.

Hjul - Schurmann aluminium dubbelvägg.

Ekrar - DT Swiss extra förstärkta.

Belysning Fram/Bak - Shimano® navdynamo LED-lampa fram. Batteribelysning LED bak.

Växel - Shimano® Nexus 7 växlar, vridreglage.

Broms Fram/Bak - Shimano® rullbroms fram/fotbroms bak

Lås - ABUS ramlås, Plug-In, godkänt för cykel.

Sadel - Selle Royal, mjuk stoppning, vattenresistent.

Styre - Styre pulverlackerat i Skeppshult / aluminium fast styrstam.

Lastfunktion - Korg, pulverlackerad i Skeppshult. AtranVelo, pakethållare med AVS-funktion. Max lastvikt 25 kg.

Säkerhet - Solid Försäkring 3 månader ingår med erbjudande om förlängning.

Godkännanden - Godkänd enligt säkerhetsstandarden för cyklar, ISO 4210-2.

Vikt – 20,0 kg, inkl. korg.

7350006734342
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.