• SPARA -6 555 kr
Racercykel | Trek Emonda Alr 4
Racercykel | Trek Emonda Alr 4

Racercykel | Trek Emonda Alr 4

1045473
Fåtal kvar i lager
18 995 kr 25 550 kr -6 555 kr
Inkl. moms

Trek Émonda ALR 4

Émonda ALR 4 Disc är en lätt racercykel i aluminium med kraftfulla hydrauliska skivbromsar, förstklassig drivlina och en ram som ser ut och känns som en betydligt dyrare kolfibercykel. Den är perfekt för nybörjare, tävlingscyklister och alla som uppskattar skivbromsarnas effektivare bromskraft och större däckutrymme.

Det här är rätt cykel för dig, om...

Du är en prismedveten cyklist som letar efter en lätt tävlingscykel med den mångsidighet och prestanda som följer med skivbromsar. Du förväntar dig att få rejält med valuta för pengarna och vill ha en kvalitetscykel som du kan behålla lång tid framöver.

Inbyggd teknik

Den lätta ramen i 300 Series Alpha Aluminum med formade rör och tekniken för osynliga svetsfogar, Invisible Weld Technology, ger ett utseende och en manövrerbarhet som påminner om betydligt dyrare kolfibercyklar. Dessutom ingår en 2x10 Shimano Tiagra-drivlina, en Émonda-gaffel i kolfiber, Bontrager Affinity TLR-hjul samt kraftfulla hydrauliska Flat Mount-skivbromsar och invändig vajerdragning i både ram och gaffel.

Därför kommer du att gilla Emonda ALR4.

  1. Ser ut och upplevs som kolfiber, kostar som aluminium: Tekniken för osynliga svetsfogar, Invisible Weld Technology, och formade rör ger ett elegant utseende, låg vikt och en fantastisk manövrerbarhet
  2. Den klättrar snabbt, den är kvick i kurvorna och den är fullständigt säker när det går utför
  3. Skivbromsar ger effektivare bromskraft och större utrymme för bredare och stabilare däck
  4. Välbeprövad H2-geometri ger dig en åkkvalitet som på varje sätt kan mäta sig med väldigt mycket dyrare kolfibercyklar
  5. Invändig vajerdragning gör att dina vajrar håller längre och bidrar till cykelns eleganta utseende
  6. Med den läckra färgsättningen kommer du sticka ut i klungan.

Färg: Radioactive Red to Marigold Fade

Storlek 58: 180-187

Storlek
  • 58

 

Émonda ALR 4 - Racercykel med en förstklassig aluminiumram.

Den är otroligt lätt, snabb och en mycket prisvärd racercykel jämfört med motsvarande kolfiberracer. Lättviktsramen är byggd med den toppklassade H2 tävlingsgeometrin som ger aerodynamiska fördelar. Den är utrustad med en pålitlig Shimano Tiagra-drivlina och hydrauliska skivbromsar så att du kan stanna på en femöring i alla väder. Det här är en lättviktscykel i aluminium som är lika perfekt för klubbrundor som för tävling.

Med teknik och innovation i fokus är Trek-cyklar utformade för att ge dig en exceptionell körupplevelse. Deras avancerade rammaterial och design gör att du kan ta dig an utmanande terräng eller snabba stadsgator med självförtroende. Du kommer att känna skillnaden från första tramptaget.

Det bästa med Trek är att det är mer än bara en cykel – det är en livsstil. Varje gång du hoppar på din Trek-cykel, tar du dig an dagen med energi och entusiasm. Och när du känner vinden i håret på en nedförsbacke eller suset av stadens puls, kommer du att förstå varför en Trek-cykel är ett måste för alla cykelentusiaster.

Men det handlar inte bara om prestanda och teknik – det är också om att ha kul på vägen. En Trek-cykel tar dig med på äventyr, skapar minnen och ger dig den frihetskänsla som bara cykling kan erbjuda. Och med vårt stora utbud av olika modeller och stilar, kan du vara säker på att hitta din perfekta match.

Slutord

Émonda ALR 4 Disc är den Émonda-modell med skivbroms som har lägst pris, men både prestanda och utseende talar för motsatsen. Det här är en extremt kapabel och prisvärd tävlingscykel.

Hos oss på cykelbutiken på Södermalm i Stockholm är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av de innovativa och pålitliga cyklarna från Trek. Här är varför en Trek-cykel kommer att bli din bästa cykelkompis.

Så, om du är redo att ta din cykling till nästa nivå, kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför Trek-cyklar är kända världen över. Vi är mer än glada att hjälpa dig att hitta den perfekta Trek-cykeln som kommer att följa med dig på alla dina äventyr – oavsett om det är på stigarna, asfalten eller någonstans däremellan. Välkommen in och upptäck Trek-cyklarnas spännande värld!

Ett köp av förmånscykel via din arbetsgivare kan inte kombineras med eventuella tillfälligt rabatterade priser, rabattkoder eller reducerade priser under säsongens cykelrea. 

 

601842382967
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.