Reflexväska, Ortlieb Back-Roller,...

Reflexväska, Ortlieb Back-Roller, High Visibility Yellow, 1 st

OF5504
I lager
1 595,00 kr
Inkl. moms

Back-Roller från Ortlieb i High Visibility Yellow är en ideal väska för alla säsonger som gör det enklare för andra att se en tydligt när man är ute på cykeln. Detta är tack vare att hela väskan är en enorm reflex, alla ytor reflekterar ljus och gör det glasklart för t.ex. bilister att man är där sent om nätterna.


 

Produktinformation

Back-Roller är konstruerad av vattentät Cordura-textil som är täckt av polyuretan, fibrerna har sedan kombinerats med reflektiva fibrer för att göra hela väskan till en enda stor reflex. Textilen är slitstark och tål enkelt både damm samt vatten i tuffare förhållanden.

Väskan kommer med ett sofistikerat QL2.1-system med självförslutande krokar som gör montering på cykeln superenkelt. Den har dessutom ett axelband som enkelt kan tas av och på när man vill ta med sig väskan på ryggen.

Stödjer pakethållare med diametrar upp till 16 mm och kommer med adaptrar som förminskar kroksystemets fäste till 12, 10 eller 8 mm.

Väskan har ett separat innerfack och levereras med 3M Scotchlite-reflexer.

2021-07-16
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.