• SPARA -200 kr
Pannlampa Knog Bandicoot Silicone 100 Lumen Blå
Pannlampa Knog Bandicoot Silicone 100 Lumen Blå

Pannlampa Knog Bandicoot Silicone 100 Lumen Blå

KN12231
Slut i lager
249 kr 449 kr -200 kr
Inkl. moms

Pannlampan Bandicoot från Australiensiska Knog är lite annorlunda från andra pannlampor, då den är strömlinjeformad och usb-laddningsbar utan att vara onödigt klumpig. Det är den perfekta pannlampan för allt som har med vilt att göra, vare sig det är cykling, camping, läsning - eller vad det nu kan vara när det är lite mörkare ute!

 

Produktinformation

De fyra olika dioderna är optimalt placerade för deras tänkta användningsområde. Helljus för att se längre med, ovala ljus för bredare ljus, röd diod för natt/low light och nedåtriktade dioder för läsning. På sin starkaste inställning har pannlampan en räckvidd på hela 40 meter.

Pannlampan är helt gjord av matt silikon som inte fastnar i håret. Den är dessutom enkel att göra ren och passar huvuden med en omkrets mellan 470-640 mm. Den fästs med knappar och stretchar lite när man hittat rätt inställning, så det är bara att ställa in den och sedan glida på den på huvudet.

Laddningsbar över USB

Batteriet i pannlampan motsvarar 650 stycken vanliga AAA-batterier och laddas enkelt över USB, tryck på knappen där bak så sticker en integrerad USB-plug ut - vilket betyder att man inte behöver någon USB-kabel för att ladda den, dessutom kan man se laddningsnivån genom hur läsdioden blinkar under laddning.

Massor av olika lägen

Pannlampan har 5 lägen med 4 styrke-nivåer för varje läge, vilket enkelt kontrolleras via de två knapparna på pannlampan. En annan cool funktion är att pannlampan är kompatibel med appen ModeMaker vilket låter en att enkelt skapa egna belysningslägen i mobilen.

Specifikationer

  • Dimensioner: H: 25mm x B 200mm x L:155mm
  • Vikt: 55 gram
  • Laddningstid: 3.5 timmar
  • Lumen: 100
  • Antal belysningslägen: 5 st med 4 olika styrke-nivåer för varje läge
9328389028721
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.