• -8 105,00 kr
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7
Trek Remedy 7

Trek Remedy 7

1043169
Finns i lager
25 995,00 kr 34 100,00 kr -8 105,00 kr
Inkl. moms

Kampanjpris på alla Remedy!

Den här populära Trek Remedy 7  27.5" NX är en fulldämpad mountainbike skapad för att du ska trivas i bergen och skogarna. Det här är vår mest prisvärda Remedy modell och den har alla prestanda funktioner du kan tänka dig för en barnsligt rolig tid på dina mest tekniska stigar. En riktigt styv ram som är perfekt för aggressiv terräng körning. Dämpning med lång slaglängd, en dropperpost och en 12-delad drivlina utgör alla måsten för en renodlad mountainbike och gör den till en riktigt pigg och rolig hoj till ett attraktivt pris!

Därför kommer du att gilla den.

  1. Remedy 7 kombinerar en extremt kapabel ram och dämpare med robusta, gedigna komponenter som håller ångan uppe och priset nere
  2. 29"-hjul är bra för andra, men 27,5"-hjul är livligare och roligare på knixiga stigar
  3. Reglaget, spaken till droppersadelstolpen under styret, är superintuitivt och lättanvänt
  4. Bredare är stabilare: Remedy har plats för 27,5x2,8"-däck
  5. Med Mino Link går det snabbt och lätt att göra små justeringar av geometrin, även under pågående cykling

Trek storlek:  

L 177-188 | XL 186-196 CM

Färg:

Crimson Red

Fynda cykel till ett fantastiskt kanonpris med snabb leverans!

Storlek
  • L
  • XL

 

Köpa i din MTB Cykelbutiken i Stockholm eller cykel online för hemleverans.

Köp den hos oss i cykelbutiken på Södermalm i Stockholm. Vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av de innovativa och pålitliga cyklarna från Trek - Välkommen att besök Söders största cykelaffär!

Det här är rätt cykel för dig, om...

Varje tur är en ren avkoppling. Du har klarat ditt ABC inom mountainbiking och vill nu ha en riktig stigcykel som du kan slänga runt med. En som inte viker ner sig inför nya linjer, luftfärder eller att forcera alla tänkbara hinder på stigen. Du vill ha en enhetlig komponentgrupp och en robust ram, och cykeln ska vara prisvärd.

Inbyggd teknik

En ram i Alpha Platinum Aluminum med 150 mm slaglängd och en RockShox Deluxe Select+-dämpare. En 160 mm RockShox Gold RL-gaffel med mjuk DebonAir-dämpning och en robust SRAM NX Eagle-drivlina. Dessutom kraftfulla bromsar med 4 kolvar för trygg utförscykling, droppersadelstolpe och slanglösa Bontrager och kompletta Line Comp 30 TLR-hjul inklusive tätningsmedel.

Slutord

Det som verkligen gör den här cykeln så fantastisk är att åkkänslan och manövrerbarheten är i klass med en cykel som kostar dubbelt så mycket. Det beror på att den har samma konstruktion som vår förstklassiga Remedy: det är en lekfull cykel som du kan lita på även när stigen kärvar till sig. Vi finns här för dig, punkt slut.

Vår högsta prioritet är att ge dig en service i världsklass varje gång du besöker oss online eller i butik. Vi finns alltid här för att hjälpa dig. Det är så vi jobbar på Söders Cykel.

601842387641
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.