Damcykel Monark Karin 7-Växlar Light Sand
Damcykel Monark Karin 7-Växlar Light Sand
Damcykel Monark Karin 7-Växlar Light Sand
Damcykel Monark Karin 7-Växlar Light Sand

Damcykel Monark Karin 7-Växlar Light Sand

YOM2375106
I lager
8 995 kr
Inkl. moms

Monark Karin damcykel 7 växlar

Sveriges populäraste damcykel. Växla upp till sju växlar på en Monark Karin som är lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. Designen känns igen genom den utmärkande svängda hängmatteramen som skapades för över hundra år sedan och som varsamt uppdaterats genom åren. Tjocka däck som rullar skönt och lätt gör varje tur på denna cykel angenäm. En bekväm sadel och ergonomiska handtag gör Karin till en skön cruiser, på väg hem från festen, på utflykt eller till jobbet. Rejäla skärmar i plåt, pakethållare, lås, stöd, ringklocka, reflexer och belysning, gör sig denna cykel i alla väder och oavsett kläder. Med korg fram och praktiska AVS-klickfästen för korg, låda eller väska på pakethållaren, får du med dig allt du behöver.

Dagens Monark originalcyklar är lättare, skönare att cykla på och kan fås med fler växlar., Annars är det mesta sig likt. Du sitter upprätt på en skönt stoppad sadel och behöver inte bekymra dig om så mycket mer än att trampa. Underhållet är minimalt; en tvätt, lite olja och en service då och då, det är allt.

Storlek
  • 51

 

Monark Original - Karin är populärare än någonsin

Ingen cykelmodell har representerat Monark på samma sätt som Karin. I mer än hälften av Monarks dryga hundraåriga historia så har hon varit en stilikon för den klassiska svenska damcykeln med sin klassiska hängmatteram. Och det är just det tidlösa och bestående som kännetecknar våra originalcyklar Karin med vänner. Klassiska damcyklar och herrcyklar som ser ut som cyklarna gjorde i början och mitten på 1900-talet. Vi tycker att det finns något visst med att bevara det bästa i historien och varsamt uppdatera med dagens material och teknik, som till exempel en pakethållare med AVS-klicksystem. Med det integrerade klicksystemet kan du enkelt fästa väskor, korgar och andra accessoarer direkt på pakethållaren, för att du så enkelt som möjligt ska få den bärhjälp du behöver. När du är framme vid din destination låter du antingen korgen eller lådan sitta kvar på cykeln, och har du exempelvis en väska kan du simpelt klicka loss den och ta med.

Att investera i Monark original är att investera i kvalité och tidlös design som står sig.

Produktspecifikation

Modell  Monark Karin 7 växlar

Årsmodell  2024

Färg  Light Sand

Lås AXA Solid +

Ram Aluminium 51cm

Däck Spectra Pergo Duramax Reflex 28 tum (40-622)

Stöd Stål

Kedja Spectra/KMC RB

Sadel Spectra Commo

Pedaler Nylon med antislip

Vevparti Spectra 42T 170 mm

Pakethållare Aluminium med AVS

Växelreglage Shimano® Nexus® 7 Vridreglage

Styre  Original

Gaffel High-Tensile stål

Antal växlar 7

Bromsar Shimano® Bak: Navbroms Fram: V-broms

7332982033114
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.