Husqvarna Eco City 4
Elcykel Husqvarna Eco City 4 CB 28 Blå 504W
Husqvarna Eco City 4
Elcykel Husqvarna Eco City 4 CB 28 Blå 504W

Elcykel Husqvarna Eco City 4 CB 28 Blå 504W

5000011552
Fåtal kvar i lager
31 990 kr
Inkl. moms

Husqvarna Eco City 4 

Husqvarna Eco City 4 CB 28 tum 504W är en populär och prisvärd elcykel som är utrustad med den följsamma, starka och driftsäkra Shimano Steps E6110 mittmotor, som gör att långa distanser eller branta backar inte längre utgör något hinder för din framfart. Med 8 växlar och hydraulisk skivbroms fram och fotbromsar cyklar och stannar du tryggt och säkert. Eco City har en design som är rejäla med god tålighet, och sittställningen är upprätt och avslappnad. Husqvarna har koll på alla detaljer, stora som små, och cykeln har en genomgående god kvalitet och funktionalitet.

Storlek
  • 52

 

Husqvarna Elcykel – där innovation möter stil och prestanda på de svenska gatorna.

Hos oss på cykelbutiken på Södermalm i Stockholm förstår vi vikten av att kombinera modern teknik med en härlig körupplevelse, och Husqvarna elcyklar levererar precis det och mer.

Husqvarna är inte bara en elcykel, det är din partner på vägen till frihet. Med avancerad elmotorteknik tar den dig upp för backarna och längs vägarna med lätthet. Varje tramptag ger dig en extra skjuts av kraft och energi, vilket gör varje resa till en njutbar upplevelse.

En Husqvarna elcykel är som en smyckad juvel på hjul. Dess moderna och stilrena design kombinerar form och funktion på ett sätt som inte bara imponerar på vägen, utan även när du parkerar den. Oavsett om du tar den med dig in i staden eller ut på landsvägen, kommer du att dra blickarna till dig.

Men det är inte bara utseendet som gör Husqvarna speciell. Dess avancerade teknik och komponenter är noga utvalda för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Med olika assistansnivåer och batterikapaciteter kan du anpassa din körning precis efter dina önskemål och behov. Det är som att ha en personlig assistent som alltid är redo att ge dig en hjälpande hand.

När du väljer en Husqvarna elcykel väljer du också pålitlighet och kvalitet. Husqvarna har en stark tradition av att tillverka högkvalitativa produkter som är byggda för att hålla. Du kan vara säker på att din elcykel kommer att vara en pålitlig partner på alla dina äventyr, oavsett om det är en snabb pendling till jobbet eller en avkopplande tur i naturen.

Husqvarna Eco City 4 är en mycket prisvärd elcykel med bra komfort.

Husqvarna Eco City 4 har en aluminiumram som ger cykeln låg vikt. Ramen har ett lågt insteg, så att den är lätt att komma av och på oavsett klädsel, stela höfter, eller bara för att det är bekvämt. Sadeln är lite bredare och välformad, för att du ska sitta bekvämt även vid längre cykelturer, som det gärna blir när det går så lätt! Eco City 4 är en elcykel som passar precis lika bra för både herrar som till damer. 

Fjädrande framgaffel 

Perfekt komfort för din cykling då elcyklar är både snabbare och mer kraftfull än en vanlig cykel. Dessutom använder de flesta sin elcykel betydligt mer jämfört med en vanlig cykel. Den fjädrande gaffeln ökar komforten och mångsidigheten hos cykeln.

Pålitlig Shimano motor och batteri

Husqvarna Eco City 4 CB har en Steps E6110 motor från Shimano på 250W och 60Nm i vridmoment. Det räcker i gott och väl i vardagen när du bor i en miljö men långa och branta backar med tung packning eller när du väger lite mer. Motorn är energisnål och drivs av ett på ramen centralt placerat 504W batteri för perfekt balans, vilket ger dig lång räckvidd upp till 18 mil som är beroende på underlag, cyklistens vikt, däcktryck och terräng dvs variationen på körsträcka kan vara ganska stor utifrån dessa faktorer. Du reglerar enkelt hur mycket assistans du vill ha från motorn genom att välja effektläge via displayen på styret och du där ser du även assistansnivå, batteristatus, hastighet, sträcka med mera.

Slitstarka kvalitets komponenter

Cykeln är utrustad med 47mm breda elcykeldäck. De breda däcken gör att cykeln rullar mjukare, och ger bättre fäste som kan vara skönt på en elcykel med mycket kraft. Ramstorlek small finns både med 26" eller 28" hjul medans de större ramstorlekarna endast kommer med 28" hjul. Växlarna är 8 till antalet, inbyggda i baknavet och levereras av välkända Shimano. De styrs enkelt via ett vridreglage på höger sida av styret. Med en kombination av klassisk fotbroms och stark hydrauliska skivbroms sköter inbromsningarna säkert. Allt som allt mycket stryktåliga kvalitetskomponenter som ger en säker och användarvänlig produkt som räcker länge. Detta är en elcykel som är byggd för att hålla!

Komplett utrustad från start

Cykeln är redan från start  i originalutförande komplett utrustad med skärmar fram och bak, pakethållare bak samt ett stabilt parkeringstöd så att man smidigt kan ställa ifrån sig cykeln. Därmed håller du dig ren och torr från vatten och smuts, och får enkelt med dig alla saker du vill på pakethållaren. Du kan även enkelt hänga på en eller flera cykelväskor. Dessutom är cykeln utrustad med en påkostad ledbelysning både fram och bak, som båda drivs av batteriet så att du aldrig behöver tänka på att ladda den separat.

Specifikation

Ram: Husqvarna E-Bike specific, Alloy 6061, Seattube Akku

Framgaffel : SR SUNTOUR NEX-E25, Coil, 50 mm

Motor: Shimano E6110, DU-E6110, 250 W, 60 Nm

Batteri: Shimano Pack SH1, 504 Wh, 36 V

Display: Shimano SC-E6100, LCD-Display, ANT, Bluetooth LE

Skivbroms: Shimano BR-MT200, 2-piston, Hydraulic disc brake

Växel: Shimano Nexus, SG-C6001, 8-S navväxel med fotbroms

Växelreglage: Shimano Nexus, SL-C6000-8, Revoshift

Kedja: KMC Z1 Wide EPT

Däck Impac Roadpac, 28" 47-622, extra punkteringsskydd och reflexsidor.

Handtag: Husqvarna Ergo, Lock on

Styre: Husqvarna Ergo 31.8 mm, 640 mm, Sweep: 35 °, Rise: 25 mm

Sadel: Husqvarna Comfort

Sadelstolpe: Husqvarna, 30.9 mm, Patent

Styrstam: Husqvarna 31.8, Ahead, adjustable

Lampa (fram): AXA Compactline, 20 lux

Lampa (bak): AXA Blueline Ebike

Pedaler: Husqvarna, aluminum

Stöd: Husqvarna aluminium

Pakethållare: Husqvarna, MIK system

Stänkskärmar: Eurofender Tempo

Kedjeskydd: Husqvarna

Tillåten totalvikt: 130 kg

Vikt (ca) 24.9 kg 

Färg : Blå /Vit 

Förmånscykel via din arbetsgivare kan inte kombineras med eventuella tillfälligt rabatterade priser eller cykelrea

9010654004010
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.