• SPARA −15%
Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ Purpel
Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ Purpel
Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ Purpel
Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ Purpel

Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ Purpel

286489-049
Slut i lager
17 846 kr 20 995 kr -15%
Inkl. moms

Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ 

Gravel Bikes har de senaste åren varit en formidabel succé. De är snygga och välbyggda hojar till rätt pris och med den rätta racingkänslan för att tilltala pendlingcyklister. EQ - Utrustad med ett par robusta stänkskärmar och stabilt stöd från Syncros redan från start

Nyckeln till framgång

  1. Den sportigare känsla som kommer att bli en pålitlig och långlivad bekantskap. Speedster Gravel duger lika bra som träningsredskap som till snabb och praktisk vardagscykel eller cykelpendling till jobbet
  2. Contessa Speedster Gravel 25 har pålitliga och driftsäkra komponenter från Shimano. Samt med mekaniska skivbromsar, också dem från Shimano.
  3. Ramen har snygg invändig kabeldragning, extra utrymme för bredare däck och skruvhål för exempelvis skärmar, flaskställ, pakethållare mm
  4. Beprövad 20-växlad 2x-drivlina från Shimano kvalitetssäkra Tiagra
  5. Robust hjulset med fälgar från Syncros (Race 24 Disc) utrustade med 40 mm breda däck från Schwalbe G-ONE Bite.
  6. Utrustad med vibrationsdämpande kolfibergaffel, lättrullade fina Schwalbe-däck.
  7. Contessa Gravel har tjejspecifik lite bredare sadel och bromshandtagen har kortare räckvidd vs en herrmodell.

Färg: Purpel matt

Storlek: XS 153-163cm,  S 160-170

 

 

Soderscykel.se är cykelbutiken på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment!

Här guidar vi dig i vårt stora sortiment av cyklar, tillbehör och reservdelar med bilder och information om produkterna som du sedan enkelt kan beställa för snabb leverans. Vill du ha ännu mer rådgivning eller har frågor är du välkommen in till butiken på Södermalm i Stockholm, där kan du även känna och klämma på alla dessa varor till lika bra priser som i webshopen och så kan du dessutom prova alla fantastiska cyklarna.

Hos oss på Söders Cykel med anor från 1945 har vi ett stort urval av de fantastiska cyklarna från Scott som inte bara tar dig dit du behöver, utan också gör det med stil och komfort.

Contessa Speedster Gravel 25 EQ är en gravelcykel från Scott som är speciellt utformad för tjejer. Den är utrustad med en rad funktioner som gör den idealisk för äventyrliga turer på olika typer av terräng och när du cykelpendlar till och från jobbet.

Cykeln har en lätt och styv ram, vanligtvis tillverkad av aluminium, vilket ger en smidig och responsiv körupplevelse. Den är konstruerad för att ge en bekväm sittställning samtidigt som den ger tillräckligt med kraftöverföring för att möta kraven på snabb och effektiv cykling.

Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ är utrustad med breda däck och en stabilitetsfokuserad geometri, vilket ger bättre grepp och stabilitet på olika underlag, inklusive grusvägar och mindre tekniska stigar. Detta gör det möjligt för cyklisten att utforska nya vägar och ge sig ut på äventyr utan att behöva oroa sig för terrängens beskaffenhet.

Cykeln är också utrustad med hydrauliska skivbromsar, vilket ger pålitlig bromskraft och bättre kontroll även under blöta förhållanden. Detta ger cyklisten möjlighet att cykla med förtroende och trygghet oavsett väderförhållandena.

Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ har en schyst utväxling med flera växlar, vilket ger möjlighet att anpassa hastigheten efter terrängen och cyklistens preferenser. Den kan även ha fästen för pakethållare och skärmar, vilket gör den praktisk för långturer och pendling.

Sammanfattningsvis är Scott Contessa Speedster Gravel 25 EQ en mångsidig och robust gravelcykel speciellt utformad för kvinnliga cyklister. 

Obs! Eventuella rabatterade priser gäller inte för förmånscykel.

Vid köp av förmånscykel kan kan det inte kombineras med våra eventuella tillfälligt rabatterade priser eller cyklar som är prissänkta under vår- och höstrea. 

50005037
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.