• -1 000,00 kr
Crescent Elmi är nästan en likadan elcykel som Elina
Crescent Elmi är nästan en likadan elcykel som Elina

Crescent Elmi elcykel

YEC933ELM
Fåtal kvar i lager
19 995,00 kr 20 995,00 kr -1 000,00 kr
Inkl. moms

Crescent elcykel 

Crescent Elmi  med den här fina dova färgen i matt ljusblå färgen är en likadan cykel som Elina - fast den har tre istället för sju växlar - en 1 för backarna, en tvår för att få upp farten och trean för skön kadens - dvs för elcykling räcker den utväxlingen alldeles utmärkt! Alltså om man jämför mot en standard cykel som inte har någon hjälp alls ifrån någon elmotor. Elmi och Elina har likadana ramar med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram och samma 250W elmotor inbyggd i framhjulet och Crescent egenutvecklade EGOING-system som hjälper dig cykla lätt som en plätt - Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Displayen på styret visar bl.a det valda effektläget och hur snabbt du cyklar och hur mycket laddning som finns kvar i batteriet.

Sex saker du kommer att älska med din Crescent Elmi

1. Det låga insteget gör att alla kan använda Elmi, smidigt att slippa lyfta benet över sadeln. Ska något utav barnen eller en förälder låna cykeln så kommer det låga insteget väl tillhands.

2. Elmi är väldigt komfortabel att cykla på. Med sin upprätta körställning så sitter man riktigt bekvämt med både armar och rygg. Styret går att justera i många olika vinklar och sadeln går att höja och sänka men även skjuta framåt eller bakåt. Den breda sadeln gör att du kan sitta på cykeln länge utan att få ont i rumpan. 

3. Design och tekniken - Elmi har snygg svensk design som har funnits med länge, många känner igen den!  Displayen som sitter på styret visar enkelt all din cykeldata som tex batteri, hastighet eller trippmätare.

4. Elmi kommer fullt utrustad för att du bara ska kunna hoppa på och cykla iväg. AVS pakethållaren gör att du kan enkelt klicka i väska eller korg på pakethållaren för att smidigt kunna frakta det du vill ha med dig. Det godkända låset som sitter monterat har en plug-in funktion som i ett klick förlänger låset runt en stolpe. Kolla in låsen här

5. Denna cykel är också mycket lätt att underhålla, vilket är en stor fördel för cyklister som vill ha en pålitlig och bekväm cykel utan att behöva spendera mycket tid och pengar på underhåll.

6. Trygg och säker med fotbroms bak och pålitlig skivbroms fram

Crescent Elmi är inte bara en utmärkt cykel, det är också en av de mest populära cyklarna på marknaden idag. Om du letar efter en prisvärd, bekväm, pålitlig och hållbar cykel för dina dagliga cykelturer eller längre turer, är Crescent Elmi definitivt ett alternativ att överväga.

Storlek

28 tum med 51 cm ram är perfekt för dig som är mellan 160-185 cm

 

Crescent elcykel

Elmi är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Skillnaden är att den har en elmotor inbyggd i framhjulet och Crescents egenutvecklade EGOING-system som hjälper dig hantera den. Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Med flera effektlägen att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extra kraft du vill ha, exakt när du behöver den. Displayen på styret visar valt effektläge och hur mycket laddning som finns kvar i batteriet.

  • Allt är snyggt inbyggt i en 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram.
  • Displayen på styret håller dig uppdaterad och cykelns batteri sitter i pakethållaren.
  • Pakethållaren som dessutom har en smart AVS-funktion där du enkelt klickar av och på en väska eller korg. Se film nedan.
  • Modellen är komplett och startklar. T.ex. ingår cykelkorg framtill, liksom stöd, godkänt lås och belysning fram och bak.

Made in Varberg

På den svenska västkusten har det designats och tillverkats kvalitetscyklar för svenska förhållanden i över hundra år. Produktutvecklingen löper som en orange tråd genom Crescents historia och än idag ägnar vi stor omsorg åt att ta fram nya ramar och detaljer. Allt måste hålla Crescentkvalitet. Från komfort i sadel och handtag, till mekanik i växlar och material i ramar och hjul.

Specifikation

Motorposition: Framhjulsmotor

Display: LCD, EGOING USB

Växlar: Shimano® Nexus 3® DX

Ram: Aluminium, Lågt insteg

Gaffel: High-Tensile stål

Batteri: EGOING 36V 11.6Ah m. integrerad belysning

Bromsar: Shimano® Bak:Navbroms Fram:Hydraulisk skivbroms. Shimano®

Kassett: Shimano® 18T

Kedja: Z408RB

Skärmar: Stål zink+ pulverlack

Vevparti: EGOING 38T 170 mm

Elmotor: EGOING Framhjulsdrivet

Ram storlekar 51cm: 160-185

Handtag: Herrmans CLIK ergonomiskt låsbart

Styre: Aluminium 630mm, city

Stöd: ATRAN REX Aluminium ställbart, optilmal support

Belysning: Ja (fram/bak) Herrmans MR4 LED 100-120 lumen/Integrerad i batteri

Lås: Godkänt AXA Solid +

Nettovikt 21.7 kg

Övrig info om Elmi finns på Crescent.se hemsida

Med reservation för ändringar

Obs! Eventuella rabatterade priser gäller inte för förmånscykel.

Ett köp av förmånscykel kan kan det inte kombineras med våra eventuella tillfälligt rabatterade priser eller cyklar som är prissänkta under vår- och höstrea. Dessa köp gör du i vår fysiska butik via din arbetsgivare hos någon av våra tre partner Bussiness Bike, Epassi eller Active Benefits inköpsportaler. Detta är sedan ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset sedan betydligt lägre (30-40% billigare) än att du själv köper din cykeln i butik

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.