• SPARA -50 kr
Cykelhjälm Lazer Codax KinetiCore Ice Grey
Cykelhjälm Lazer Codax KinetiCore Ice Grey

Cykelhjälm Lazer Codax KinetiCore Ice Grey

BLC2237891814
Slut i lager
699 kr 749 kr -50 kr
Inkl. moms

Lazer Codax KinetiCore Cykelhjälm IceGrey

Cykelhjälmen Lazer Codax KinetiCore levererar både komfort och stil i en hjälm som passar alla. Hjälmen har generöst med ventilationshål och dess invändiga luftkanaler säkerställer en imponerande effektiv kylning och ser till så att hjälmen känns behaglig även i tryckande sommarvärme. Modellen har en oslagbar avkylningseffektivitet på hela 93,7% (utan hjälm är det 100%).

Egenskaper

KinetiCore - Utökat skydd mot skadliga rotationskrafter.

Justersystemet TurnSys-system - Ger garanterad passform varje gång!

Hjälmskalet och justersystemet är utformade för att passa många olika huvudformer och storlekar.

Lägre vikt och mindre plast - Hela 25 % lättare än storsäljaren och 100 gram mindre plast Lazer Compact DLX MIPS.

Avkylningseffektivitet på hela 93,7% (100% = ingen hjälm alls).

En integrerad skärm pryder hjälmen och skyddar ögonen och ansiktet mot solen.

Har belönats med 4 stjärnor för skydd i krocktester med vridande islag.

Kompatibilitet med Universal Lazer LED-lampa via Direct Mount - Ger ökad säkerhet och synlighet.

Kompatibilitet med Vinterkit för Lazer Advanced TurnSys-systemet - Håller dig varm under kalla dagar.

Diskret färg i isgrått (Ice Grey).

Storlek: Unisex 54-61cm (ställbar).

Vikt: 270 gram

 

Lazer Codax KinetiCore cykelhjälm med både komfort och stil för fritidscyklister

Tack vare Lazer TurnSys-systemet kan du enkelt justerbar passform samtidigt som du cyklar och via inbyggt det inbyggda skyddet KinetiCore, ger den både högklassig komfort och en hög skyddsnivå utan att addera en massa onödigt vikt. Tack vare denna inbyggda skyddsteknik kan du alltid känna dig trygg i sadeln, oavsett om du njuter av en söndagstur med familjen eller cyklar en intensiv träningsrunda med stallkamraterna.

Lazer Codax KinetiCore kommer med massor av smarta funktioner som gör ditt liv i sadeln både roligare, bekvämare och säkrare. Som till exempel en skärm för att skydda dina ögon från solens strålar och ett insektsnät för att hejda insekter från att komma in i hjälmens främre ventilationshål, vilket minimerar både distraktion och irritation.

Du kan komplettera hjälmen med Universal Lazer LED på baksidan av hjälmen via Direct Mount för att säkerställa att du syns i alla ljus- och väderförhållanden. Du kan även hålla dig varm under kalla dagar genom att skaffa ett Vinterkit för Lazer Advanced TurnSys-systemet. Du kan då använda din cykelhjälm hela året runt, med lite en enkel anpassning. 

Skydd mot rotationskrafter i cykelhjälmar är absolut inte något nytt. Men fram tills nu har den typen av skydd inneburit att tillverkaren adderar något extra i hjälmen, vilket nästan alltid innebär kompromisser med dess prestanda. För att motverka detta har Lazer utvecklat tekniken KinetiCore, kortfattat fungerar det lite som deformationszonerna gör inom den moderna bilindustrin. Tänk dig ett integrerat skydd i form av specialdesignade block i hjälmens befintliga EPS-material, som effektivt absorberar skadliga rotationskrafter och skyddar huvudet. Denna tekniskt avancerade lösning innebär också att man kunnat minska mängden plast och skapa ett lägre klimatavtryck vid själva tillverkningen, vilket i sin tur gör att hjälmen dessutom blir både lättare, bättre ventilerad och därmed bekvämare att ha på sig.

No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.