Däck Continental Grand Sport Race 28 25-622 Vikbart

Däck Continental Grand Sport Race 25-622 Vikbart

0150027
Slut i lager
399,00 kr
Inkl. moms

Däck Continental Grand Sport Race

Det perfekta allround racerdäcket som håller hög kvalitet med en lättrullande profil med Continentals välkända höga kvalitetsnivå. Continentals välkända och bevisat fungerande formula för ett riktigt responsivt däck med säkert grepp. Utmärkt punkteringsskydd tack vare den nya Tech Breakers punkteringsskyddet. Utmärkt grepp och extra lång livslängd tack vare Pure Grip Compound.

  • STORLEK: 25-622 mm 
  • TYP: Vikbart
  • TPI: 3/180 

 

Continental Grand Sport Race är en lättrullande fartmodell för träning och motion som levererar pålitligt punkteringsskydd och bra grepp. Ett landsvägsdäck för din racercykel med en slimmad profil som är skapat för dig som trivs i höga farter och som levererar en pålitligt kombination av lågt rullmotstånd, bra punkteringsskydd, hög slitstyrka och bra grepp på hårda underlag.

PureGrip Compound är en gummiblandningen som ger dig imponerade grepp och en fantastisk slitstyrka, denna kiseldioxidförening rankas strax bakom BlackChili Compound och levererar pålitlig prestanda till ett fantastiskt pris. Gediget punkteringsskydd uppnås tack vare "performance" teknologin,  ett slitstarkt och lätt 3-lagers hölje som ligger under det yttersta gummit och förhindrar vassa föremål från att punktera slangen. 

Punkteringssäkra men ändå lätta och flexibla tack vare "Ny Tech Breaker" som effektivt förhindrar vassa föremål från att punktera slangen - ett imponerande tåligt däck som pallar en hel del. Skyddet är dessutom lätt vilket ger hela däcket en låg vikt utan att kompromissa det minsta med kvalitet.

2021-03-11
No reviews
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.