• SPARA -2 000 kr
Elcykel Husqvarna Eco City 2 FW
Elcykel Husqvarna Eco City 2 FW
Elcykel Husqvarna Eco City 2 FW
Elcykel Husqvarna Eco City 2 FW
Elcykel Husqvarna Eco City 2 FW
Elcykel Husqvarna Eco City 2 FW

Elcykel Husqvarna Eco City 2 FW

1202341552
Fåtal kvar i lager
28 990 kr 30 990 kr -2 000 kr
Inkl. moms

Husqvarna Eco City | EC2 LE FW 

Husqvarna Eco City 2 från 2024 är en mycket prisvärd elcykel med bra komfort. Modellen är en Limited Edition (LE) utrustad med Shimano Nexus 8 växelnav, enkelt och smidigt. Beteckningen FW betyder Free wheel och innebär att den inte har fotbroms, bromsarna utgörs istället av mycket pålitliga hydrauliska skivbromsar från Shimano med god bromskraft och känsla i alla väder. Cykeln är utrustad med den följsamma och driftsäkra Shimano Steps E6100 mittmotor, som gör att långa distanser eller branta backar inte längre utgör något hinder för din framfart. Växlar och bromsar är rejäla med god tålighet, sittställningen är upprätt och avslappnad. Husqvarna har koll på alla detaljer, stora som små, och cykeln har en genomgående god kvalitet och funktionalitet.

Egenskaper

Färg: Svart Matt

Hjul: 28 tum

Ram: 52 cm 165-180 cm

Växlar: 8 Nexus integrerad

Bromsar: Hydraulisk Skivbroms

Motor: Shimano Steps E6100. 250W 40 Nm (25km/h)

Batteri: Shimano Pack Sh1 504 Wh 36V

Display: Shimano SC-E6100, LCD-Display

 

Bekväm, sportig och lättkörd elcykel från välkända Husqvarna

Husqvarna Eco City 2 LE har en lätt ram av aluminium i unisex modell med lågt insteg så att den är lätt att komma av och på oavsett klädsel, stela höfter, eller helt enkelt bara för att det är bekvämt. Sadeln är en bredare och skön, för att du ska sitta bekvämt även vid längre cykelturer, som det gärna blir när det går så lätt. Cykeln passar precis lika bra till herrar som till damer, den har justerbar styrstam som ger dig möjlighet att hitta din perfekta position på cykeln. Intern kabeldragning ser rent och snyggt ut och garanterar att viktiga kopplingsdelar skyddas mot väder och vind. Välbeprövad produkt från klassiska och pålitliga Husqvarna.

Fjädrande framgaffel 

Kanske undrar du vad man ska med en fjädrande framgaffel på en cykel som mest kommer rulla på vanlig väg? Det har dock visat sig att många som åker elcykel kan få lite problem med handlederna då cykeln är snabbare och mer kraftfull än en vanlig cykel. Dessutom använder de flesta sin elcykel betydligt mer jämfört med en vanlig cykel. Den fjädrande gaffeln ökar komforten och mångsidigheten hos cykeln.

Batteriet (500Wh) räcker upp till 17 mil 

Husqvarna Eco City 1 har en Shimano Steps E6100 motor på 250 watt och 60 Nm i vridmoment. Det räcker för de flesta, även du bor i en miljö men långa och branta backar eller om du har en högre kroppsvikt. Motorn är energisnål och drivs av ett batteri på 504 Wh, vilket ger en räckvidd på upp till hela 17 mil i ecoläge beroende på underlag, cyklistens vikt, däcktryck och terräng. Du reglerar enkelt hur mycket extra kraft du vill ha från motorn genom att välja effektläge via displayen på styret. När du slutar trampa eller bromsar så slutar cykeln automatiskt att driva. På displayen ser du även assistansnivå, batteristatus, hastighet, sträcka med mera. Du kan även tända och släcka belysningen från displayen. 

Tåliga kvalitets komponenter

Cykeln är utrustad med förstärkta däck som är 47mm breda. De lite bredare däcken gör att cykeln rullar mjukare, och ger bättre fäste som kan vara skönt på en elcykel med mycket kraft. Ramstorlek small finns både med 26" eller 28" hjul medans de större storlekarna bara kommer med 28" hjul. Växlarna är 8 till antalet och levereras av välkända Shimano. De styrs enkelt via ett klickreglage på höger sida av styret. Starka hydrauliska skivbromsar sköter inbromsningarna säkert. Allt som allt stryktåliga komponenter som ger en säker och användarvänlig produkt som räcker länge. Detta är en cykel som är byggd för att hålla!

Komplett utrustad med Pakethållare, skärmar, stöd och belysning

Husqvarna EC 2 LE kommmer från start är utrustad med skärmar fram och bak, pakethållare bak samt ett stöd så att du smidigt kan ställa ifrån sig den. Därmed håller du dig ren och torr från vatten och smuts, och får enkelt med dig alla saker du vill på pakethållaren. Du kan även enkelt hänga på en eller flera cykelväskor. Dessutom är cykeln utrustad med en kraftfull ledbelysning både fram och bak, som båda drivs direkt från elcykelbatteri så att du aldrig behöver tänka på att ladda den separat. En mycket bra och prisvärd elcykel från en kompetent tillverkare - Klassiska Husqvarna.

50005441
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.