• SPARA -1 000 kr
Gravelbike Nishiki Detour
Gravelbike Nishiki Detour
Gravelbike Nishiki Detour
Gravelbike Nishiki Detour
Gravelbike Nishiki Detour
Gravelbike Nishiki Detour

Gravelbike Nishiki Detour

916224322
Fåtal kvar i lager
10 995 kr 11 995 kr -1 000 kr
Inkl. moms

Nishiki Detour Gravelbike

Svensk gravelcykel som är handbyggd i Göteborg med imponerande framkomlighet som du kan använda för alla former av träning och transport, dessutom året runt! Det här är en lätthanterlig och underhållande bike med äventyrliga gener som alltid tar dig dit du vill. För Detour är en solid allroundcykel som fungerar lika bra för både träning som cykling i vardagen och för att pendla till jobbet. Med sina noggrant utvalda komponenter är du garanterad en cykel som klarar lite av allt. De breda däcken i kombination med racing-egenskaper säkerställer att ingen terräng kan stå i vägen.

Bekväm och effektiv gravelcykel för alla typer av användning

Detour är Nishikis senaste gravelcykel, skräddarsydd för dig som värdesätter en grym cykelupplevelse, oavsett om det är träning eller pendling. Med lättskiftade växlar och hög komfort är du garanterad ren körglädje året runt.

Vid hemleverans monterar vi först cykeln och justerar in dem så de är säkra och körklara. Efter det packas de ner i en kartong och för att cykeln ska få plats behöver vi ta bort pedaler, vrida styret och i enstaka fall lossa framhjulet eller styret. När du mottagit och packar upp din cykel behöver du vrida styret och dra åt några bultar. På de cyklar som levereras med pedaler behöver de skruvas dit och dras åt. Om framhjulet är lossat så behöver du sätta det på plats, ofta med en snabbkoppling.

Välj rätt storlek:

18" S 46cm  160-173

20" M 51cm 170-183

22" L 56cm   180-193

24" XL 61cm 190+

Storlek
  • 22
  • 24

 

Nishiki Detour - Bekväm och mycket prisvärd gravelcykel

Nishiki Detour är ett fantastiskt val när det kommer till gravelcyklar. Nishiki De Tour är som den ultimata äventyrskamraten för alla som älskar att utforska terrängen. Den är helt enkelt redo att ta dig med på de mest spännande cykeläventyren, och du kommer inte kunna sluta le när du är ute och cyklar med den.

Varför du ska välja en Detour

  1. Högkvalitativ konstruktion: Först och främst är Nishiki kända för sin kvalitet. De Tour är inget undantag. Den är byggd med noggrant utvalda material och en stark ram som kan hantera tuffa vägar och utmanande terräng.
  2. Allsidig design: Den här cykeln är som en schweizerkniv på två hjul. Den kan hantera allt från grusvägar till stigar och asfalt med lätthet. Det är en sann allroundare.
  3. Smidig växling: Nishiki De Tour är utrustad med högkvalitativa växlar som gör dina terrängäventyr till en ren fröjd. Oavsett om du ska klättra uppför backar eller flyga fram längs släta vägar, kommer växlarna att göra det med elegans.
  4. Stilren estetik: Låt oss inte glömma det visuella. Nishiki De Tour är inte bara prestanda, den är också en snygg cykel. Den kommer definitivt att få dig att se bra ut när du ger dig ut på dina äventyr.

Till slut!

Nishiki De Tour är inte bara en cykel. Den är din trogna kompanjon i alla dina cykeläventyr. Så varför vänta? Ge dig ut och erövra världen med Nishiki De Tour som din pålitliga följeslagare! Om Nishiki De Tour hade varit en person, skulle den vara den trevliga äventyraren som alltid har en rolig historia att berätta och som får alla att skratta vid lägerelden. 

Specifikationer Nishiki Detour Gravel

Ram Trippelreducerad aluminiumram 6061-T6 med invändig vajerdragning

Framgaffel Aluminium 6061 T-6, med integrerad gaffelkrona, för skivbroms, 1 1/8"

Ramfãrg Skiffergrå

Grafikfãrg Svart

Bakväxel Microshift Advent M619M

Växelreglage Microshift Advent SB-M090 1x9

Kassett Michroshift Advent CS-H093 9s 11-42T

Vevparti Aluminium svart 46T

Vevlager FSA TH-BB7420 STSQ, 110,5mm

Kedja KMC HG53, 118 länkar

Frambroms Mekanisk skivbroms

Bakbroms Mekanisk skivbroms

Styrstam Nishiki aluminium för 31,8mm styre

Styre Nishiki aluminium 31,8mm svart

Styrlager Strummer 1F201AL 1 1/8"

Handtag Svart linda

Sadel Nishiki hybrid race svart

Sadelstolpe Nishiki aluminium 27,2x350mm svart

Hjul LiTE SL Asymmetric

Hjulstorlek 28in (700)

Däck Panaracer GravelKing SK 38-622

Vikt 11,3kg

Vid köp av cykel i webbshopen

Du kan välja att hämta ut den säker och körklar i butiken helt fraktfritt eller att vi skickar den hem till din bostad.

50003983
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.