Muc-Off Bio Rengöring 500ml
Muc-Off Bio Rengöring 500ml

Muc-Off Bio Rengöring 500ml

295-S
I lager
249 kr
Inkl. moms

Muc-off Bio Rengöring

Den här är supereffektiv gula ekologiska avfettningsmedlet från Muc-Off är helt överlägset bäst när du snabbt och enkelt behöver rengöra din smutsiga drivlina - Kedja / Kassett/ Växel. Spruta på vätskan och skölj av med vatten, klart!

  • Snabb och effektiv mot fett
  • Avlägsnar både olja och vaxrester
  • Eliminerar föroreningar på kedjan
  • Perfekt för bak- och framväxlar
  • Spraymunstycke och pipette för smidig applicering
  • Djuprengöring av kedjor på några sekunder
  • Biologiskt nedbrytbar
  • Innehåller: 500 ml

 

Muc-Off Bio Rengöring För Drivlina i 500ml-flaska är en högpresterande rengöringsmedel

Den här helt fantastiska gula rengöringsvätskan är speciellt utformat för att effektivt rengöra och avfetta drivlinan på din cykel. Denna rengöring är biologiskt nedbrytbar och skonsam mot miljön samtidigt som den är kraftfull nog att ta bort smuts, fett och andra föroreningar från kedjan, kassetten och växlarna.

En av de största fördelarna med Muc-Off Bio Rengöring För Drivlina är dess effektivitet. Oljor, fett och smuts som annars kan vara svåra att få bort med vanlig tvål och vatten försvinner snabbt och enkelt med denna rengöring. Detta gör att rengöringsprocessen blir snabb och smidig, samtidigt som resultatet blir en ren och välfungerande drivlina.

Denna drivlinjerengöring är också lätt att använda. Du kan applicera den direkt på drivlinan och låta den sitta i några minuter innan du tvättar av med vatten. Efter rengöringen kommer din cykel att fungera bättre och vara mer tystgående tack vare den effektiva avfettningen.

Sammanfattningsvis är Muc-Off Bio Rengöring För Drivlina en högpresterande rengöring som effektivt tar bort smuts och fett från drivlinan på din cykel. Dess biologiskt nedbrytbara formula gör den skonsam mot miljön samtidigt som den är lätt att använda. För cyklister som vill ha en kraftfull och pålitlig drivlinjerengöring är Muc-Off Bio Rengöring För Drivlina ett utmärkt val.

5037835295009
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.