• -6 995,00 kr
Scott Sub Tour eRIDE 30 Men
Scott Sub Tour eRIDE 30 Men

Scott Sub Tour eRIDE 30 Men

286568-010
Fåtal kvar i lager
30 000,00 kr 36 995,00 kr -6 995,00 kr
Inkl. moms

Elcykel Scott Sub Tour eRIDE 30 Men

Scott Sub Tour Eride 20 gör det mycket lättare att ta sig runt i staden. Drivs av en kraftfull Bosch motor och ett 500wh batteri, är SUB Tour eRide den idealiska pendlarcykeln. Utrustad med toppmoderna armaturer och fästen ger den kilometervis av bekymmersfri tillförlitlighet.

Nykelfunktioner för en riktigt bra elcykel

Framgaffel: Suntour NEX-E25, 63mm Fork

Växlar: Shimano Alivio 3100 9 Speed

Motor: Bosch Active Plus,

Batteri: Bosch 500Wh PT

Bromsar: Shimano hydrauliska skivbromsar

Däck: Schwalbe Energizer Active Plus 700x50c

Sadel: Selle Royale Essenza

Belysning: Lezyne, Fr Mini Re Super Bright

Storlek
  • L

 

Scott Sub Tour eRIDE 30 Men är en elcykel som är utformad för stadskörning och touring.

Här är några aspekter för den här fina elcykeln:

El-assistans: Scott Sub Tour eRIDE 30 Men är utrustad med en elmotor som ger extra kraft och hjälper till att trampa lättare, särskilt i motvind eller i branta backar. El-assistansen gör cykelturen mindre ansträngande och gör det möjligt att ta längre sträckor utan att bli utmattad.

Komfortabel design: Cykeln har en bekväm och ergonomisk design med en upprätt sittställning och en fjädrad framgaffel som absorberar stötar och ojämnheter i vägen. Detta ger en smidig och behaglig körupplevelse, särskilt på ojämna stadsgator.

Praktiska funktioner: Scott Sub Tour eRIDE 30 Men har praktiska funktioner som gör det lämpligt för stadskörning och touring. Den har en rack (pakethållare) där du kan fästa väskor eller packning för att transportera dina ägodelar. Cykeln har också skärmar och belysning, vilket är viktigt för ökad synlighet och skydd i trafiken.

Batterikapacitet och räckvidd: Cykeln är utrustad med ett kraftfullt och pålitligt batteri som ger tillräckligt med ström för att cykla längre sträckor. Batteriets kapacitet och räckvidd kan variera beroende på användningsläge och terräng, men i allmänhet kan du förvänta dig en respektabel räckvidd för stadskörning och touring äventyr.

Kvalitet och pålitlighet: Scott är känt för att tillverka högkvalitativa cyklar, och Sub Tour eRIDE 30 Men är inget undantag. Den har en robust och pålitlig konstruktion, vilket gör att den kan hantera daglig användning och ge en pålitlig prestanda över tid.

Sammanfattningsvis är Scott Sub Tour eRIDE 30 Men en bra cykel för stadskörning och touring tack vare sin el-assistans, komfort, praktiska funktioner och pålitlighet. Det är viktigt att välja en cykel som passar dina individuella behov och preferenser, och att testa cykeln själv för att se om den uppfyller dina förväntningar och krav.

Specifikation

Varumärke Scott

Hastighet 25km/h

Hjulstorlek 28''

Motortyp Bosch, Mittmotor

ELcykelmotor Bosch Active Plus

Batteri 500Wh PowerTube Battery

Laddningstid 4,5h

Räckvidd 5-8 mil

Display Purion Display

Bromstyp Skivbroms

Broms Shimano BR-M200 Disc

Kedja KMC E9s NPBK

Däck Schwalbe Energizer Active Plus 700x50c

Handtag / Sadel Selle Royale Essenza

Lampa Lezyne Front Mini 70LUX 200LUMEN / Rear Superbright

Dämpning Dämpad

Växlar Shimano Alivio 3100 9 Speed

Vikt 26.70kg

Växlar antal 9

Obs! Eventuella rabatterade priser gäller inte för förmånscykel.

Ett köp av förmånscykel kan kan det inte kombineras med våra eventuella tillfälligt rabatterade priser eller cyklar som är prissänkta under vår- och höstrea. Dessa köp gör du i vår fysiska butik via din arbetsgivare hos någon av våra tre partner Bussiness Bike, Epassi eller Active Benefits inköpsportaler. Detta är sedan ett väldigt förmånligt och prisvärt sätt att få en bättre cykel och dessutom mycket billigare. Som anställd betalar du för cykeln genom avdrag på din bruttolön. Tack vare fördelaktig förmånsbeskattning blir priset sedan betydligt lägre (30-40% billigare) än att du själv köper din cykeln i butik

50005040
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.
Product added to wishlist
Product added to compare.

När du besöker någon webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, mestadels i form av \ 'cookies '. Den här informationen, som kan vara om dig, dina inställningar eller din internetanordning (dator, surfplattform eller mobil), används mest för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig.