• SPARA -4 505 kr
Elcykel Gazelle Paris C7 HMB Low (400W)
Elcykel Gazelle Paris C7 HMB Low (400W)

Elcykel Gazelle Paris C7 HMB Low (400W)

Gazelle
G2996
Slut i lager
21 995 kr 26 500 kr -4 505 kr
Inkl. moms

Gazelle Paris C7 HMB 

Denna elcykel är den perfekta cykelkompisen när du vill ha en robust och bekväm cykel med bra kvalitet utan onödiga krusiduller? Då är Gazelle Paris C7 HMB rätt elcykel för dig! Den är konstruerad med en vridstyv, stabil ram med ett lågt och brett insteg. Ramen har en inbyggd, mittmonterad och tillförlitlig Bosch Active Line Plus-motor (40 Nm). Det är enkelt att kliva av och på cykeln, dina cykelturer blir bekväma och du får tillgång till en mängd olika komponenter av högsta kvalitet. 

  • Gazelle Paris C7 HMB har kraftfulla hydrauliska fälgbromsar.
  • 7 Nexus växlar intergerade i bakhjulsnavet
  • Komfortabel fjädrande framgaffel som absorberar alla gupp.
  • Pakethållare med praktiskt MIK-system.
  • Använd displayen utan att släppa styret.

 

Vill du ha en robust elcykel av bra kvalitet som du kan lita på utan onödiga krusiduller?

I så fall är Paris C7+ HMB rätt cykel för dig. Den är konstruerad med en vridstyv, stabil ram med ett lågt och brett insteg. Ramen har en inbyggd, mittmonterad och pigg Bosch Active Line Plus-motor (50 Nm). Det är enkelt att kliva av och på cykeln, dina cykelturer blir bekväma och du får tillgång till en mängd olika komponenter av högsta kvalitet. Alla kan uppleva den kvalitet Gazelle är känt för.

Behöver du lite hjälp?

Det får du av Paris C7+ HMB. Den här elcykeln är utrustad med motorn Bosch Active Line Plus (50 Nm). Tack vare den kan du svischa fram genom stan. Den är också till god hjälp i motvind, och ger dig kraft nog att ta dig igenom den utan ansträngning. Den snyggt konstruerade mittmotorn drivs av ett batteri i pakethållaren. Du kan välja batterikapacitet: 300, 400 eller 500 wattimmar. Så om du vill kunna köra även längre sträckor i ett svep är Paris C7+ HMB ett bra val.

Batterikapacitet:

300W batteri 24.995

400W batteri 26.995

500W batteri 28.995

Specifikation

Ramstorlekar  49, 53

Färg Isblå/Ljusblå

Växelsystem 7 Shimano Nexus

Motor Bosch Active Line (40Nm)

Rammaterial Aluminium

Hjulstorlek  28"

Däck  Continental CityRide

Bromsar Magura Hydraulisk fälgbroms 

Sadel Selle Royal

Belysning LED-lampa, till-/frånkoppling på displayen

Display Bosch Purion LCD

Lås AXA Defender Ringlås

Soderscykel.se är cykelbutiken på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment!

Här guidar vi dig i vårt stora sortiment av cyklar, tillbehör och reservdelar med bilder och information om produkterna som du sedan enkelt kan beställa för snabb leverans. Vill du ha ännu mer rådgivning eller har frågor är du välkommen in till butiken på Södermalm i Stockholm, där kan du även känna och klämma på alla dessa varor till lika bra priser som i webshopen och så kan du dessutom prova alla fantastiska cyklarna.

Hos oss på Söders Cykel med anor från 1945 har vi ett stort urval av de fantastiska elcyklarna från Gazelle som inte bara tar dig dit du behöver, utan också gör det med stil och komfort

Vi förbehåller oss rätten att när som helst och utan föregående meddelande ändra produktinformationen på denna , webbplats, t.ex. information om utrustning, specifikationer, modeller, färger, material och pris. Rabatt- och kampanjpriser gäller inte förmånscyklar

8717231357934
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.