Elcykel Husqvarna Eco City 2 CB 26 tum Bronze Matt
Elcykel Husqvarna Eco City 2 CB 26 tum Bronze Matt
Elcykel Husqvarna Eco City 2 CB 26 tum Bronze Matt
Elcykel Husqvarna Eco City 2 CB 26 tum Bronze Matt
Elcykel Husqvarna Eco City 2 CB 26 tum Bronze Matt
Elcykel Husqvarna Eco City 2 CB 26 tum Bronze Matt

Elcykel Husqvarna Eco City 2 CB 26 tum Bronze Matt

5000012048
Slut i lager
27 990 kr
Inkl. moms

Husqvarna Eco City 2 CB | 26" Fotbroms

Elcykel Husqvarna Eco City 2 är den ultimata lösningen för den miljömedvetna cyklisten. Med 8 växlad Shimano Nexus drivlinan utrustad med klassisk fotbroms tillsammans med hjälpen från den kraftfulla och pålitliga Shimano Steps E5000 mittmotorn på 250W och den central placering av batteriet på ramen gör Eco City till en stabilare elcykel. Batteripacket på 36 V och 418 Wh från Shimano har all den kapacitet som krävs för att ta dig till jobbet eller affären utan ansträngning. Cykeln har också en praktisk display där du kan se hastighet, räckvidd och batteriladdning.

Den stilrena designen på EC2 har en robust aluminiumram med lågt insteg för ökad komfort och stabilitet som redan från start har utrustad med riktigt tåliga kvalitets komponenter.

Välj Eco City 2 för att göra en positiv inverkan på miljön samtidigt som du kommer att njuta av en riktigt bekväm och smidig cykelupplevelse. Elcykeln är också en kostnadseffektiv lösning jämfört med att äga och underhålla en bil. Beställ din Eco City 2 redan idag och upplev framtiden inom cykling.

 

Husqvarna Eco City – Elcykel där innovation möter stil och prestanda 

Hos oss på cykelbutiken på Södermalm i Stockholm förstår vi vikten av att kombinera modern teknik med en härlig körupplevelse, och Husqvarna elcyklar levererar precis det och mer.

Husqvarna är inte bara en elcykel, det är din partner på vägen till frihet. Med avancerad elmotorteknik tar den dig upp för backarna och längs vägarna med lätthet. Varje tramptag ger dig en extra skjuts av kraft och energi, vilket gör varje resa till en njutbar upplevelse.

En Husqvarna elcykel är som en smyckad juvel på hjul. Dess moderna och stilrena design kombinerar form och funktion på ett sätt som inte bara imponerar på vägen, utan även när du parkerar den. Oavsett om du tar den med dig in i staden eller ut på landsvägen, kommer du att dra blickarna till dig.

Men det är inte bara utseendet som gör Husqvarna speciell. Dess avancerade teknik och komponenter är noga utvalda för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Med olika assistansnivåer och batterikapaciteter kan du anpassa din körning precis efter dina önskemål och behov. Det är som att ha en personlig assistent som alltid är redo att ge dig en hjälpande hand.

När du väljer en Husqvarna elcykel väljer du också pålitlighet och kvalitet. Husqvarna har en stark tradition av att tillverka högkvalitativa produkter som är byggda för att hålla. Du kan vara säker på att din elcykel kommer att vara en pålitlig partner på alla dina äventyr, oavsett om det är en snabb pendling till jobbet eller en avkopplande tur i naturen.

Så om du är redo att uppleva elcyklingens framtid på första parkett, är det dags att upptäcka Husqvarna. Kom förbi vår butik på Södermalm och låt oss visa dig varför dessa elcyklar är mer än bara transportmedel – de är din biljett till en smidig och stilsäker framtid på två hjul. Välkommen in och låt dina elcykeläventyr börja med Husqvarna!

Om Husqvarna elcyklar

Husqvarna är varumärket som omfamnar sin historia men lever i framtiden. Med anor sedan 1896 finns en otrolig historia att berätta om denna innovativa producent. En gång i tiden tillverkade Husqvarna kanske de bästa standardcyklarna i hela världen, och sedan 2017 pågår nu en fullskalig satsning inom elcykel. Husqvarna står för kvalitet, användarvänlighet och pålitlighet. För Husqvarnas attraktiva och stora sortiment av elcyklar ser vi på Söders Cykel en enorm potential. Vi har som ÅF hos Husqvarna inlett ett fördjupat samarbete för att kunna ge dig de allra bästa förutsättningarna till att bli en riktigt nöjd ägare av en Husqvarna elcykel antingen från vår butik på Södermalm i Stockholm eller online här i vår webshop SODERSCYKEL.SE

Kort Fakta

HJUL STORLEK: 26"/559mm

RAM: 26", Alloy 6061, Seattube Akku

GAFFEL: SR SUNTOUR NEX-E25, Coil, 50 mm

MOTOR: Shimano E5000, DU-E5000, 250 W, 40 Nm

BATTERI: Pack SH1, 418 Wh, 36 V

DISPLAY: Shimano SC-E5000, LCD-Display

9010654004188
No reviews
Kommentarer (0)
Inga kundrecensioner för tillfället.

10 andra produkter i samma kategori:

Product added to wishlist
Product added to compare.